Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Mal på nummerskilt til hotellrom, leiligheter i borettslags osv. Større antall? Send forespørsel
  617

  Ovalt romnummer skilt

  Størrelse: 145x80mm
  Mal på nummerskilt til hotellrom, leiligheter i borettslags osv. Større antall? Send forespørsel
  349,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Dørskilt i akryl

  Populære skilt for firma og kontorlokaler

  Pene og funksjonelle skilt i akryl med knotter i rustfritt stål. Med sitt moderne og flotte utseende har disse skiltene blitt meget populære for skilting av kontor og firmalokaler. Kan monteres både innendørs og ute.

  • Værbestandig akryl som ikke falmer. 5mm eller 8mm tykkelse (tilpasset skiltstørrelse)
  • Motiv trykkes i farger uten ekstra kostnad (last opp egen logo eller grafikk)
  • Velg mellom standard frostet akryl og ekstra frostet, klar/gjennomsiktig, SORT, GRÅ, LILLA, RØD eller ROSA
  • Alle skiltfarger har lysgjennomslipp, noe som gir virkelig liv i skiltet i forhold til et helt matt materiale
  • Skruer til montering følger med

  Rask og enkel montering av skilt

  Montering er enkelt, skiltene skrues raskt fast i veggen. Selve skruene er skjult inne i avstandsstykkene. Alt av skruer du trenger til montering følger med, også murplugger slik du kan feste skiltet på mur. Har du gipsvegg så bør du bruke egnede gipsskruer. 

  Skal du feste skiltene på glassvindu eller glassvegg?

  Kan du ikke skrue? Vi har samme type skilt levert med spesialknotter og kraftig 3M tape for liming på glassvegger, metall og gips.

  Hurtig levering: Vår leveringstid er normalt kun 1 dag + postgang.

  Mengderabatter: I nettbutikken får du automatisk 15% rabatt på bestillinger á 10stk eller flere skilt (trenger ikke være like skilt). Send oss en forespørsel dersom du trenger et større antall. Vi garanterer store rabatter og lave priser ved mellomstore eller større antall skilt. Vi utarbeider forslag til layout og lagrer dette slik at det senere er enkelt for deg å rebestille samme eller tilsvarende skilt.

  Tips: Legg til en kommentar dersom du vil vi skal endre eller tilpasse designet manuelt i etterkant. Ettersend gjerne logo i vektorisert format (pdf, eps eller ai) så bruker vi disse og sørger for et optimalt resultat.

  Skiltfarger: Vi har 8 forskjellige skiltfarger. Alle har lysgjennomslipp som virkelig gir liv i skiltet i forhold til en matt farge uten lysgjennomslipp. Mest populær er standard frostet, den er delvis gjennomsiktig og gir et flott resultat på alle lyse vegger. Har du mørk vegg? Da anbefales ekstra frosting eller et av de fargede skiltene. Disse er ikke like gjennomsiktige, og dermed får tekst/grafikk god kontrast mot bakgrunnen.

  Skiltfarge endrer du ved å trykke på knappen "Farge" rett under skiltdesignet.

  Skiltfarger akryl