Du har ingen varer i handlekurven.

IPPC-merking av paller og treemballasje

IPPC merking av paller og treemballasje kan gjøres med stempel eller svijern

Godkjent IPPC-merking av paller og treemballasje

For riktig merking av ISPM 15 godkjent treemballasje anbefaler vi svijern, eller stempel i kombinasjon med vannfast spesialfarge for trevirke. Begge deler gir permanent merking på treverk. Perfekt for stempling av paller, pallekarmer og annen produksjon av varmebehandlet treemballasje der Mattilsynet krever ISPM 15 godkjent merking.

Skal jeg merke med stempel eller svijern?

Begge deler gir varig og godkjent merking. Det er likevel noen forskjeller man må være klar over:

  • Stempel og vannfast blekk er en billig og pålitelig måte å merke paller og treverk på. Ved bruk av stempel er det viktig at treverket er helt tørt (slik at fargen får tørke) og trevirket må være høvlet og fritt for ujevnheter. Da gjør et stempel jobben på en utmerket måte.
  • Brennmerking med svijern gir skarp og tydelig merking også på uhøvlet treverk. De fleste større bedrifter som produserer varmebehandlet treemballasje bruker svijern som merking. Mer informasjon om svijern / brennjern.
For å bestille, velg ønsket type:
Filter
elementer per side
Stempel for stempling av paller og annen ISPM 15 godkjent treemballasje. Brukes med vannfast stempelblekk for tre.
Fra kr 788,-
Vannfast stempelblekk for tre, tømmer, papp og jutesekker. Gir et varig stempeltrykk. Blekket kommer på flasker og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 150,-
Uinnfarget stempelpute for påføring av spesialblekk, som vannfast blekk for tre og tømmer. Stempelputen kan bruke sammen med alle typer tradisjonelle stempler.
Fra kr 81,-
Store og solide stempelputer for bruk innen industri og krevende stempling. Kommer uinnfarget slik man kan helle på ønsket type spesialblekk. Størrelser opptil 28x18cm.
Fra kr 725,-
Brennmerk IPPC godkjenningsmerke på varmebehandlet tre, lages med ditt godkjenningsnummer. For riktig og permanent merking av ISPM 15 godkjent tre-emballasje anbefaler vi svijern (Alternativt stempel i kombinasjon med vannfast spesialfarge for trevirke). Svijern lager permanent svimerke på treverk. Til bruk for merking av paller, pallekarmer og annen produksjon av varmebehandlet treemballasje der Mattilsynet krever IPPC merke.
kr 4 900,-

Størrelse på svitrykk / stempeltrykk

Standard størrelse på svitrykk/stempeltrykk er normalt 90x40mm. Men vi kan tilpasse dersom du har behov for en annen størrelse for at trykket skal passe på området du skal merke.

 

Merk at vi er pålagt å lage alle svijern og stempler ihht. retningslinjene beskrevet i ISPM 15 standarden. En del tilpassninger kan gjøres, men radikal endring av layout er ikke tillatt. F.eks. kan man ikke bruke firmalogo på disse stemplene. Gjør også oppmerksom på at vi kun produserer til firmaer som har ISPM 15 godkjenning fra Mattilsynet.

IPPC brennmerking av paller og treemballasje med svijern

Vi produserer godkjente svijern for IPPC merking av paller og treemballasje. Bestilling av IPPC svijern. Se her for info om svijern og brennmerking.

Brennmerking av paller med et IPPC svijern

Svi på 1-2-3, så enkelt er det:
  1. Plugg svijernet i en stikkontakt (evt. i en spenningsregulator om du har)
  2. Vent noen minutter til elementet er varmt.
  3. Du er klar til å svi!

OBS! Det finnes ikke svijern med innebygd styrkeregulering, så derfor anbefaler vi at kraftige svijern på 400w eller mer brukes sammen med en spenningsregulator. Dette for å hindre at varmeelementet overopphetes og kortslutter. Elementet kan byttes, men det beste er selvsagt å unngå driftsstans. Alternativt kan du dra ut støpselet med jevne mellomrom for å hindre overdreven varmeutvikling. Ikke la svijernet være tilkoblet mer enn 30 minutter av gangen uten bruk av regulator.

Trenger du hjelp til å bestille stempel for merking av paller og treverk? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken velg ønsket type stempel og gå videre til kassen. Vi tilbyr EHF faktura. Du kan også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.