Du har ingen varer i handlekurven.

Tradisjonelle stempler

Tradisjonelle stempler i ekte tre. For stempling  med stempelpute, som i gamle dager

Tradisjonelle stempler i ekte tre

Selv om denne typen "gammeldagse" stempler ikke lenger brukes som vanlige firmastempler, er de likevel stadig populære i mange andre sammenhenger. Stemplene brukes sammen med hvilken som helst stempelpute. Dette gir mange muligheter til variasjon da man fritt kan bytte mellom ulike stempelputer og farger. 

Nydelig kvalitet i ekte trefinish

Stemplene ser rett og slett skikkelig bra ut i ekte treverk!

Filter
elementer per side
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 219,-
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 313,-
Stempelpute for bruk sammen med alle typer tradisjonelle stempler. Velg mellom flere størrelser i sort, blå, rød og grønn farge.
Fra kr 81,-

Stempel med separat stempelpute gir mange muligheter

Ved å bruke stempel med seperat stempelpute får du en del muligheter som stempler med innbygd blekk ikke gir. Stempelet kan brukes med hvilken som helst stempelpute slik at du fritt kan bytte mellom ulike farger. Og du kan bruke stempelputer med spesialblekk. Spesialblekk inkluderer blant annet vannfast blekk, tekstilblekk som tåler vask, og mye mer.

Eksempler på bruk:

  • Monogramstempler - Lag ditt eget monogram.[LINKER]
  • Tekstilstempler - Stempling av klær og tekstiler.
  • Ekstra store stempler - Perfekt for stempling av papirposer blant annet.
  • Inngangsmerking - Inngangsmerking av gjester på pub, diskotek og diverse arrangement.

Med et stort stempel kan du merke blant annet papirposer

Trenger du et stort stempel?

Se her for store stempler. [LINK HER] Disse lages i spesialholder i akryl og tre. Flere størrelser, perfekt for blant annet stempling av papirposer.

Trenger du hjelp til å bestille stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.