Du har ingen varer i handlekurven.

Postkasseskilt

Postkasseskilt med navn. Bestill også med figurer og personlig motiv.

Postkasseskilt - Design et personlig skilt til din postkasse

Vi har skilt både til vanlig postkasse og systempostkasse. Våre skilt er graverte den beste slitestyrke og kvalitet. Teksten graveres inn i skiltet og vil aldri slites bort. For rask og sikker montering på alle vanlige postkasser kommer skiltene med kraftig dobbeltsidig tape. Til systempostkasser leveres skiltene i tilpasset størrelse for å skyves inn i postkassens vindu/slisse.

Velg ønsket type postkasseskilt:
Filter
elementer per side
Postkasseskilt for vanlige postkasser. Graveres med navn og personlig motiv, eller bare navn om du ønsker det enkelt. Leveres med dobbeltsidig tape på baksiden for enkel montering på din postkasse.
Fra kr 88,-
Skilt som passer til standard systempostkasser. Skiltene skyves inn og holdes automatisk på plass. Systempostkasser brukes av borettslag og sameier.
Fra kr 75,-

Design ditt personlige skilt online

Velg mellom mange ulike skiltmaler eller lag ditt helt eget design. I redigersverktøyet kan du velge mellom mange ulike skrifttyper, legge til grafikk, logoer og figurer. Velg en av skilttypene ovenfor for å komme i gang!

 

Andre skiltstørrelser?

Har du behov for postkasseskilt i en størrelse som ikke er oppgitt i nettbutikken, bare gi beskjed så ordner vi det. Med vår laserskjærer så kapper vi skiltene nøyaktig i den størrelsen du trenger. Det er ingen tillegg i pris for postkasseskilt i spesialstørrelse.

Lav avtalepris på postkasseskilt til borettslag og sameie

Er du på jakt etter billige postkasseskilt for borettslaget? Send oss en forespørsel om du ønsker en fast leverandør av skilt til alle borettslagets postkasser. Ved fast leveranse av postkasseskilt kan vi tilby en vesentlig billigere pris. I tillegg er dere sikret rask levering, enkel bestilling og førsteklasses service fra en pålitelig leverandør med 60 års erfaring. Kontakt oss i dag for en hyggelig pris på postkasseskilt!

Trenger du hjelp til å bestille postkasseskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.