Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler

Best på stempler, stort utvalg stempler. Stempelprodusent med lang erfaring.

Vi er best på stempler

Som ledende stempelprodusent gjennom 60 år har vi et komplett utvalg stempler og stempelputer for bedrift og kontor. Stempler i små og store størrelser tilpasset enhver bruk. Hos oss får du stempler i holdbar kvalitet til lav pris.

Kjøp stempel raskt og enkelt på nett

I nettbutikken kan du velge blant vanlige stempelmaler som brukes av bedrifter og det offentlige, eller du kan tilpasse stempeltrykket helt etter ditt eget behov.

Har du spesielle ønsker om utseende og størrelse, så hjelper vi deg gjerne med utkast og pristilbud. Send en epost med dine ønsker, gjerne med skisse eller scan av gammelt stempeltrykk, så kommer vi straks tilbake til deg. Vi har kompetansen og hjelper deg med riktig stempel til din bruk.

Velg stempelkategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Bestselgende stempel som lages i alle størrelser med ønsket motiv. Mye brukt til firmastempel, men lages med tekst, logo og motiv etter ditt behov og dine ønsker. Her finnes alle muligheter. Stempelet har innebygd blekk og er enkelt i bruk.
Fra kr 377,-
Bestselgende stempel i rund utførelse som lages med rundt stempeltrykk med tekst og logomotiv. Du velger størrelse og utseende, her finnes alle muligheter for tilpasning. Stempelet har innebygd blekk og er enkelt i bruk.
Fra kr 313,-
Trodat Printy er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 325,-
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst. Lages med tekster som eksempelvis Best før, Pakkedato, Mottatt. Kan også lages med firmalogo. Velg mellom flere størrelser. De større modellene er tradisjonellt sett brukt mye til journalstempling og arkivstempling. Spar tid ved å slippe å skrive dato med penn. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 775,-
Blekk for nyinnfarging av Royal Mark, Ideal selvfargende og tilsvarende stempler. Etterfyll farge for å friske opp ditt stempel.
Fra kr 119,-
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst eller logo. Velg mellom flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 656,-
Runde stempler i små og store størrelser, stempeltrykket lages i den diameteren du ønsker. Velg en rund stempelstørrelse som passer deg. Trodat er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 325,-
Rundt stempel som lages i flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker.
Fra kr 731,-
Stempel med teksten BEGRENSET og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter.
kr 613,-
Datostempel som brukes på stempelpute. Det har flere fordeler, blant annet kan du da bruke stempelputer med spesialblekk som er vannfast eller beregnet for plast, metall og andre materialer hvor standard stempelblekk ikke sitter.
Fra kr 125,-
Billig og genialt stempelsett med bokstaver og tall. Sett sammen din egen stempeltekst og endre navn når som helst. Med dette stempelet merker du barnas klær på en smart og billig måte.
kr 122,- kr 188,-
Stempel for å stemple purringer med inkassovarsel. Få fart på trege betalere med et inkassostempel.
Fra kr 475,-
Merk barnas klær raskt og enkelt med dette stempelet. Stempeltrykket tåler vask. Med et stempel kan du stemple flere tusen ganger, smart, billig og miljøvennlig.
Fra kr 263,-
Stempel hovedsaklig brukt til automatisk nummerering av bilag, men kan også brukes i andre sammenhenger. For stempling på papir. Stempelet har flere innstillingsmuligheter, som økende nummer for hver stempling.
Fra kr 863,-
Små runde stempler med størrelse opptil 2cm diameter. Lages med din tekst logo. Liten og praktisk størrelse. Stemplene har innebygd blekk og er enkle i bruk.
Fra kr 308,-
Stempel med Rett kopi bekreftes, ved kopiering av dokumenter trenger du et stempel for å bekrefte rett kopi, altså at kopien er identisk med originaldokumentet.
Fra kr 313,-
Stempel for stempling av paller og annen ISPM 15 godkjent treemballasje. Brukes med vannfast stempelblekk for tre.
Fra kr 788,-
Stempel som lages med din underskrift, for signering av offentlige dokumenter. Brukes typisk av mennesker som av ulike helsemessige årsaker ikke lenger klarer å signere for hånd.
kr 488,-
Med dette stempelet kan du raskt merke papirposene dine med logotrykk. Unngå kostbare trykkerikostnader, med et stempel kan kjøp billige papirposer og stemple så mange poser som du trenger.
Fra kr 1 000,-
Komplett sett for enkel stempling av leverandørnummer på tømmerhogst. Settet inneholder stempel, stempelpute og vannfast spesialblekk for merking av tømmer.
kr 656,-

Trenger du hjelp til å bestille stempler? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket stempel for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Få utkast og pristilbud på stempler

Skal du bestille mange stempler eller bare ønsker hjelp med din bestilling, send gjerne en epost forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med et godt tilbud og utkast. Vi hjelper deg med utformingen av stemplene akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Kjøp stempel raskt og rimelig