Du har ingen varer i handlekurven.

Legestempler

Legestempel, stempel for lege med tittel og hpr nummer ID. Stempelet kan lages med legeforeningens logo .

Stempel for lege, til bruk i legepraksis på legekontor og sykehus

Som lege er det viktig at du har et godkjent stempel. I løpet av 60 år har vi produsert flere hundretusen stempler til landets leger, sykehus og legekontor. Vi har utvalget og kunnskapen, hos oss er du trygg på at du får et legestempel du blir fornøyd med, og som fungerer når det skal.

Krav til et legestempel

Legens fulle navn, tittel og ID-nr (hpr. nr) er obligatorisk. Tittel kan være lege, lis-lege, eller ulike spesialist betegnelser. Navn på legekontor og kontaktinformasjon er valgfritt. Videre er legeforeningens logo vanlig å ha med på stempelet, men ikke et krav.

Skal du kjøpe inn stempler til mange leger, send forespørsel på epost. Vi hjelper deg med bestillingen og tar oss av design og layout.

Velg mal for legestempel:
Filter
elementer per side
Lite og kompakt stempel som lages med ønsket tekst, typisk legens navn, tittel og Id-nr. (helsepersonell nummer). Trodat lommestempler er små kompakte stempler som er laget for å kunne oppbevares i bukselomme eller skjortelomme. For bruk av leger på legekontor og sykehus.
kr 375,-
Standard utseende på stempel for leger på legekontor og sykehus. Stempelet lages med legens navn, tittel og ID-nr (hpr nummer). Stempelet har plass til lang tittel slik at du som lege kan få med den fulle tittelen / spesialistutdanningen du har innen ditt medisinske fagfelt, som f.eks. spesialist i allmennmedisin. Stempelet har innebygd blekk og en kvalitet som holder til mange stemplinger.
kr 595,- kr 700,-
Stempel for lege med valgfri tekst. Stempelet har plass til legens navn og Id-nr (hpr), i tillegg til navn på legesenter og adresse eller annen valgfri tekst.
kr 595,- kr 700,-
Elegant og stilig stempelpenn med et lite stempel innebygd. Dra av toppen og stempelet spretter ut. Et stempel for leger som vil skille seg ut, du vil garantert imponere kollegaene på sykehuset eller legekontoret når du drar frem denne stempelpennen for å stemple.
kr 594,-
Et lite og rimelig stempel til lege, Trodat Printy stempel som snur seg rundt når du stempler. Stempelet har plass til det essensielle, legens navn, tittel og ID-nr. Eller annen valgfri tekst fordelt på 3 linjer tekst. Det er mulig å endre til en større stempelmodell ved behov for mer tekst.
kr 375,-
Standard stempel for legekontor, med adresse og telefonummer. Kan også lages med firmalogo
kr 595,- kr 700,-
Stempel med navn, legeforeningens logo samt ID-nr
kr 526,- kr 619,-
Stempelet har logo, navn, tittel og HPRnr.
kr 526,- kr 619,-
Stempel for jordmor, teksten kan tilpasses etter behov.
kr 595,- kr 700,-
Stempel med navn, logo, tittel, HPRnr. og adresse
kr 669,- kr 788,-
Stempel med legekontorets navn, adresse og logo
kr 595,- kr 700,-
Stempel med legekontorets navn, adresse og logo
kr 675,- kr 794,-
Stempel med navn, logo, tittel og HPRnr.
kr 595,- kr 700,-
kr 450,-
kr 450,-

MERK! Pga fare for misbruk av legestempler gjør vi oppmerksom på at slike stempler ikke sendes til andre enn autoriserte leger, alternativt til legens sykehus eller legekontor. Stempelbestillinger hvor vi har mistanke om misbruk EFFEKTUERES IKKE. Forsøk på svindel vil bli politianmeldt.

Trenger du hjelp til å bestille legestempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.