Du har ingen varer i handlekurven.

Forbudsskilt

Skilt for å opplyse om at et forbud gjelder på et gitt område, som eksempelvis forbud mot røyking eller at hund ikke er tillatt. Skiltene lett gjenkjennelige og viser tydelig hva som ikke er tillatt. Skiltene lages PVC plast i god kvalitet og lamineres for lang holdbarhet. Dette er skilt som egner seg godt for bruk både på uteområder, og inne.

Velg skilt for ønsket forbud:
Filter
elementer per side
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 1 875,-
Fra kr 938,-
Fra kr 869,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Skilt som viser at fotografering og bruk av kamerea ikke er tillatt. Et tydelig som skilt sørger for at forbudet blir forstått av alle nasjonaliteter.
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-
Fra kr 238,-

Hva er et forbudsskilt?

Typisk for forbudsskilt er rød sirkel med en diagonal strek over en figur eller gjenstand, som betyr at det er forbudt å gjøre noe med den. For eksempel kan dette skiltet vise en bil, en sykkel, en hund eller en røykende person, avhengig av hva som er forbudt på området.

Andre typer forbudsskilt kan inkludere skilt som angir at det er forbudt å parkere, forbudt å bruke mobiltelefon mens man kjører, eller forbudt å kaste søppel i et spesifikt område.

Å respektere forbudsskiltene er en viktig del av å være en ansvarlig og trygg borger, og de fleste viser hensyn til slike skilt når man ferdes på offentlige eller private steder.

Store rabatter ved mange skilt

Skal du bestille mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!

Trenger du hjelp til å bestille forbudsskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.