Du har ingen varer i handlekurven.

Stempelmaler tilpasset bruk eller bransje

Finn riktig stempel: Oversikt over bruksområder 

Stempler skal ofte ha en bestemt utforming eller bestemte egenskaper, for mange bruksområder og bransjer er et riktig stempel helt avgjørende. Denne praktiske oversikten lar deg enkelt finne riktig stempel til din bruk. Her finner du stempler kategorisert etter bruk og bruksområde. Tekst og utseende kan du tilpasse før bestilling.

Velg bruksområde:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Stempel med teksten BEGRENSET og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter.
kr 613,-
Stempel for å stemple purringer med inkassovarsel. Få fart på trege betalere med et inkassostempel.
Fra kr 475,-
Et lite og kompakt stempel tilpasset spesielt for stempling i rubrikker på bonuskort og typiske fordelskort av typen "hver 10. gratis". Med dette stempelet så merker du bonuskort raskt og effektivt. Lages med logomotiv i ca 1x1cm størrelse.
Fra kr 276,-
Stempel i liten størrelse som lages med valgfri tekst. Som navn på skip, captain, chief officer eller annen valgfri tittel. Stempel med størrelse tilpasset stempling i mannskapsbok / sjøfartsbok.
kr 377,- kr 444,-
Firmastempel for bedrift med logo og nødvendige firmaopplysninger. Dette er anbefalt standard stempel for bedrifter som ønsker et universal stempel for stempling av offentlige dokumenter, kontrakter, brev, konvolutter og det meste annet. Stempelet lages med valgfri tekst, utforming og farge.
kr 675,- kr 794,-
Fint monogram for bryllup og store anledninger. Lages med brudeparets initialer og dekorativ ramme. Stempelet brukes på en stempelpute i valgfri farge, for stempling av innbydelser, bryllupsprogram, papirservietter, takkekort osv. Individuelle tilpasninger som å endre bokstaver og skrifttype kan gjøres før bestilling.
kr 450,-
Sjekklistestempel for bruk på skip og båter. Stempling av sjekkliste, med engelsk tekst check list completed og tidspunkt.
kr 568,- kr 669,-
Et lite og enkelt stempel med navn på megler og tittel. For eksempel Eiendomsmegler MNEF, Eiendomsmeglerfullmektig eller fagansvarlig.
kr 478,- kr 563,-
Stempel for bruk på tannlegekontoret, stempelet lages med klinikkens navn, adresse og opplysninger. Også firmalogo er mulig, last opp logofil.
kr 669,- kr 788,-
Stempel for fysioterapeut eller annen behandler som kiropraktor, manuellterapeut, osteopat osv. Stempelet lages med valgfri tekst, og typisk med både besøksadresse og postadresse.
kr 669,- kr 788,-
Lite og kompakt stempel som lages med ønsket tekst, typisk legens navn, tittel og Id-nr. (helsepersonell nummer). Trodat lommestempler er små kompakte stempler som er laget for å kunne oppbevares i bukselomme eller skjortelomme. For bruk av leger på legekontor og sykehus.
kr 375,-
Veterinærstempel i liten størrelse tilpasset stempling i både helsebok/helsesertifikat og veterinærattester i tillegg til kjæledyrspass og alt annet på veterinærkontoret som trenger stempel. Om dyreklinikken har egen firmalogo så kan den gjerne brukes istedet for veterinærforeningens logo. Ønsker du stempel til mange veterinærer, ta kontakt for tilbud. Vi kan også hjelpe med layout og bestilling.
kr 450,-
Stempel behandler med navn og valgfri tekst som tittel, telefonnummer eller adresse.
kr 441,- kr 519,-
Stempel med Rett kopi bekreftes, navn på megler og tittel. Med plass for signering. Stempelet kan også bestilles med teksten Rett kopi bevitnes.
kr 669,- kr 788,-
kr 595,- kr 700,-
Rundt stempel for bruk som offisielt firmastempel både i Norge og internasjonalt. Lages med ditt firmanavn, firmalogo og adresse opplysninger. Det er viktig at stempelet har internasjonal adresse og betegnelser dersom stempelet skal brukes som company stamp mot internasjonale kunder og leverandører, ikke minst dersom det skal brukes til stempling av offisielle dokumenter i forbindelse med import eller eksport av varer. Ved utførsel/innførsel av varer må man nemlig ha riktig stempel. For tollmyndigheter og selskaper i Asia og Øst Europa er det ofte absolutt krav til et godkjent stempeltrykk. Rund form og blått blekk er krav som ofte stilles, i tillegg bør du sørge for at du på ditt stempel har med tilsvarende firmaopplysninger som er brukt på eksempelet du ser på denne siden.
kr 675,- kr 794,-
Rundt stempel for tannlege med tannlegeforeningens logo og teksten MNTF (medlem av den norske tannlegeforening). Stempelet lages med tannlegens navn, tittel, ID-nr (hpr nummer).
kr 526,- kr 619,-
Rundt stempel med firmanavn, adresse og organisasjonsnummer. Stempelet lages med din tekst og din bedrifts firmaopplysninger.
kr 526,- kr 619,-
Standard utseende på stempel for leger på legekontor og sykehus. Stempelet lages med legens navn, tittel og ID-nr (hpr nummer). Stempelet har plass til lang tittel slik at du som lege kan få med den fulle tittelen / spesialistutdanningen du har innen ditt medisinske fagfelt, som f.eks. spesialist i allmennmedisin. Stempelet har innebygd blekk og en kvalitet som holder til mange stemplinger.
kr 595,- kr 700,-

Finner du ikke det du leter etter?

Ingen problem, vi hjelper deg. Send oss en epost med skisse/forklaring så lager vi et utkast til deg. Send gjerne scan eller bilde av gammelt stempeltrykk om du ønsker tilsvarende som før.

Trenger du hjelp til å bestille riktig stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken, velg en av kategoriene i oversikten, og så en av de redigerbare malene som du kan tilpasse med egen tekst. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.