Du har ingen varer i handlekurven.

Royal Mark stempler

Bestselgende stempel med innebygd farge,  perfekt stempel for firma, bedrift og kontor

Bestselgende stempler for kontor og firma

Dette er våre bestselgende stempler, perfekt som firmastempel / kontorstempel. Stemplene lager vi i alle størrelser, fra noen få millimeter helt opp i 155x88mm. Layout og utseende lages etter dine ønsker, rundt, ovalt, rektangulært, skrifttype, logo - hvordan stempeltrykket skal se ut avgjør du selv.

Stemplene er lasergraverte og kjennetegnes ved skarpe avtrykk og god slitesterk kvalitet. Dette i tillegg til enkel nyinnfarging sikrer problemfri bruk i år etter år. 

Hele 10 års garanti mot slitasje på stempelgummien

Dette er mulig ved hjelp av avansert lasergraveringsteknologi, den ubestridte markedslederen innen produksjon av stempler for proffesjonell bruk. Våre stempler er så slitesterke at vi, ved riktig nyinnfarging, kan garantere mot slitasje på tekstplaten i minst 10 år!

Velg stempel:
Filter
elementer per side
Bestselgende stempel som lages i alle størrelser med ønsket motiv. Mye brukt til firmastempel, men lages med tekst, logo og motiv etter ditt behov og dine ønsker. Her finnes alle muligheter. Stempelet har innebygd blekk og er enkelt i bruk.
Fra kr 377,-
Bestselgende stempel i rund utførelse som lages med rundt stempeltrykk med tekst og logomotiv. Du velger størrelse og utseende, her finnes alle muligheter for tilpasning. Stempelet har innebygd blekk og er enkelt i bruk.
Fra kr 313,-
Små runde stempler med størrelse opptil 2cm diameter. Lages med din tekst logo. Liten og praktisk størrelse. Stemplene har innebygd blekk og er enkle i bruk.
Fra kr 308,-
Blekk for nyinnfarging av Royal Mark, Ideal selvfargende og tilsvarende stempler. Etterfyll farge for å friske opp ditt stempel.
Fra kr 119,-

Stempelmaler tilpasset bruksområde

Vi har en stor samling redigerbare stempelmaler tilpasset bransjer og spesifikke bruksområder. Som stempler til lege, kommune, eiendomsmeglere, advokater og mye mer. Kanskje har vi akkurat det stempelet du er på jakt etter?

Se her for oversikt over stempelmaler. Eller søk etter ditt spesifikke behov i søkefeltet.

 

Stempel med flere farger. Stempeltrykk med logo i farger.

Stempeltrykk med flere farger?

Enkle varianter av flerfarget stempeltrykk er mulig mot pristillegg. Ideal selvfargende stempler har markedets største fleksibilitet når det gjelder flerfarget stempeltrykk, likevel er det en del begrensninger:

  • Mulige farger er SVART, BLÅ, RØD og GRØNN. Dette er standardfarger. Fargekoder og andre farger er ikke mulig.
  • Det må være minimum 1-2 millimeter avstand mellom hver farge
  • Små enkeltdetaljer kan ikke lages i en farge, det må vanligvis være større områder  

Dette gir likevel mange muligheter til å lage logo og tekst i ulike farger, som grønt tre og sort tekst som du ser på stempelet ovenfor (Viken Skog). Men vær oppmerksom på begrensningene før du vurderer flerfarget stempeltrykk. Det vanlige er ensfarget stempeltrykk og for de fleste er også dette det eneste som er mulig.

Pris på flerfarget stempeltrykk

Et flerfarget stempel prises likt som vanlige stemplestørrelser med et flerfargetillegg på 100,- pr. ekstra farge (pris eks.mva.).

For å bestille flerfarget stempel, send oss en forespørsel så gir vi tilbakemelding om flerfarget trykk er mulig, og pris. Send din forespørsel til post@foldal.no med logovedlegg, ønsket stempeltekst og en kort forklaring vedr. fargene du ønsker.

 

Trenger du hjelp til å bestille stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.