Du har ingen varer i handlekurven.

Kontorskilt og skilting av kontorlokaler

Vi hjelper deg med skilting av kontorlokaler

Enten det er kontordører, toaletter eller møterommet som skal skiltes, så har vi det som trengs. Velg blant standard skilter eller tilpass utseende etter eget ønske. Vi produserer skilt etter kundens behov!

Ved hyppige utskiftninger på kontoret, anbefaler vi våre praktiske kontorskilt med utskiftbart innhold. Spar mye penger ved endre innholdet selv: Print ut, klipp til og sett inn. Enklere og rimeligere blir det neppe!

Velg ønsket type skilt:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Populære skilt for kontor og firmalokaler. Kan brukes både innendørs og ute. Produseres med fargetrykk, firmalogo og tilpasset tekst/motiv etter ditt ønske. Mange størrelser og farger, mest populært er frostet og klar akryl.
Fra kr 425,-
Flotte bordskilt i akryl og metall, trykkes med tekst, firmalogo eller annet motiv etter ditt ønske. Populære og pene bordskilt for kontor, resepsjon og skranke.
Fra kr 363,-
Skyvbart dørskilt med ledig/opptatt og egendefinert tekst som står fast. Det kan være navn og tittel, eller den teksten du ønsker.
Fra kr 488,-
Akryskilt med utbyttbar tekst. Disse skiltene er perfekt for kontorer og firma med behov for regelmessige endringer av skilt. Budskapet skriver du ut på egen printer. Rimelig og praktisk!
Fra kr 425,-
Enkelt og funksjonibelt ledig opptatt skilt til fast lav pris. Skiltet viser greit at lokalet er enten ledig eller opptatt.
kr 313,-
Skilt tilpasset spesielt for glassvegger i kontorlokaler. Ingen skruing, medfølgende spesialknotter og sterk 3M tape sørger for at skiltet sitter sikkert på glass, metall og andre glatte flater.
Fra kr 669,-
Fritthengende skilt med hull for takoppheng, festes i taket. Hengende skilt gir god synlighet. Leveres ferdig hullet, bruk vårt wire-feste (tilbehør) eller heng opp skiltet med kroker, kjetting, hyssing eller lignende.
Fra kr 500,-
Skilt i flott aluminium finish med avstandsfester i stål. Populære skilt for bruk i og utenfor kontorlokaler. Lages med firmalogo og egen tekst. Velg mellom små og store størrelser.
Fra kr 425,-
Skyvbart skilt som lages med egendefinert tekst. Hvilken tekst skiltet skal vise velger du selv. Det kan være ute, inne, under behandling, ledig, opptatt eller en annen tekst du selv velger.
Fra kr 350,-
Unisex skilt. For skilting av toalett, med symbol/logo både for damer og herrer. Vårt mest solgte skilt til kunder som ønsker enkel, tydelig og pen merking av unisex toalett. Du kan tilpasse ditt skilt med annen tekst, farge og layout. Dette kan du endre i skiltdesigneren før bestilling. Andre skiltfarger enn aluminium er også mulig, som for eksempel svart skilt, hvitt skilt eller blått skilt. Også messingfarget skilt er mulig.
kr 181,-
Skyvbart skilt som lages med egendefinert tekst. Skiltet har mulighet for 3 ulike tekster, og du bestmmer hvilken tekst skiltet skal vise. Det kan være ute, inne, under behandling eller en annen tekst du selv velger.
Fra kr 450,-
Bordskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Sett inn egen tekst og oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 225,-
Skilt med kjønnsnøytralt symbol og teksten toalett, for nøytral og pen merking av toaletter og wc. Du kan tilpasse ditt skilt med annen tekst, farge og layout. Dette kan du endre i skiltdesigneren før bestilling. Andre skiltfarger enn aluminium er også mulig, som for eksempel svart skilt, hvitt skilt eller blått skilt. Også messingfarget skilt er mulig.
kr 181,-
Kontorskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Populære skilt på kontorer med stadige utskiftninger, oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 144,-
Sett med wire og feste for å henge skilt ned fra taket.
kr 125,-
Kontorskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Populære skilt på kontorer med stadige utskiftninger, oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 219,-
Sett inn navn og din egen logo / grafikk.
kr 363,-
For skilting av bøttekott. Mye brukt skilt med tekst og symbol for bøttekott, vaskekost og bøtte. Du kan tilpasse ditt skilt med annen tekst, farge og layout. Dette kan du endre i skiltdesigneren før bestilling. Andre skiltfarger enn aluminium er også mulig, som for eksempel svart skilt, hvitt skilt eller blått skilt. Også messingfarget skilt er mulig.
kr 181,-
Graverte plastskilt i slitsterk og holdbar kvalitet. Tekst og logo risses inn i skiltet og vil ikke kunne slites bort. Både store og små skiltstørrelser til en lang rekke forskjellige bruksområder, både ute og innendørs.
Fra kr 88,-
Har du skilt med utskiftbar tekst så anbefaler vi å printe ut navn/tekst på disse gjennomsiktige arkene for et penest mulig resultat. De brukes som helt vanlige kopipapir, for laserprinter.
Fra kr 488,-

Trenger du hjelp til å bestille skilt for kontoret? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.