Du har ingen varer i handlekurven.

Firmastempler

Bestselgende stempel med innebygd farge,  perfekt stempel for firma, bedrift og kontor

Disse kravene gjelder for firmastempel

Det er viktig å ha et gyldig firmastempel når du skal stemple kontrakter, søknader, skjemaer, fraktbrev og andre offisielle dokumenter.

Opplysninger et firmastempel må inneholde:

  • Offisielt firmanavn
  • Adresse
  • Organisasjonsnummer
  • Firmalogo (Ikke nødvendig, men anbefales)

Utover dette kan det være praktisk å ha med relevant kontaktinformasjon på et firmastempel, som telefonnummer, epost, webside osv. Men dette er valgfritt, ikke et krav, her er det bruksområde og ditt behov som avgjør. NB! For firmastempel som skal brukes i utlandet (kontrakter f.eks.) gjelder egne regler, les mer nedenfor.

Velg mal for firmastempel:
Filter
elementer per side
Firmastempel for bedrift med logo og nødvendige firmaopplysninger. Dette er anbefalt standard stempel for bedrifter som ønsker et universal stempel for stempling av offentlige dokumenter, kontrakter, brev, konvolutter og det meste annet. Stempelet lages med valgfri tekst, utforming og farge.
kr 675,- kr 794,-
Rundt stempel for bruk som offisielt firmastempel både i Norge og internasjonalt. Lages med ditt firmanavn, firmalogo og adresse opplysninger. Det er viktig at stempelet har internasjonal adresse og betegnelser dersom stempelet skal brukes som company stamp mot internasjonale kunder og leverandører, ikke minst dersom det skal brukes til stempling av offisielle dokumenter i forbindelse med import eller eksport av varer. Ved utførsel/innførsel av varer må man nemlig ha riktig stempel. For tollmyndigheter og selskaper i Asia og Øst Europa er det ofte absolutt krav til et godkjent stempeltrykk. Rund form og blått blekk er krav som ofte stilles, i tillegg bør du sørge for at du på ditt stempel har med tilsvarende firmaopplysninger som er brukt på eksempelet du ser på denne siden.
kr 675,- kr 794,-
Rundt stempel med firmanavn, adresse og organisasjonsnummer. Stempelet lages med din tekst og din bedrifts firmaopplysninger.
kr 526,- kr 619,-
Mal på firmastempel med firmalogo øverst og viktige firmaopplysninger som adresse, telefon og organisasjonsnummer. Stempelet lages med valgfri tekst, utforming og farge.
kr 669,- kr 788,-
Standard firmastempel med nødvendige opplysninger: Firmanavn, adresse og organisasjonsnummer. Det er også plass til telefonnummer. Stempelet lages med valgfri tekst, skrifttype, utforming og farge.
kr 595,- kr 700,-
Stempel lages med ditt firmanavn på en linje, eller annen valgfri tekst.
kr 478,- kr 563,-
Enkelt firmastempel med firmanavn og adresse, for deg som ikke trenger mer. Legg inn egen tekst.
kr 478,- kr 563,-
Firmastempel med plass til 3 linjer tekst. Firmanavn, organisasjonsnummer og adresse er anbefalt på et firmastempel. Stempelet lages med din tekst.
kr 595,- kr 700,-
Stempel med tekst "Godkjent" i store tydelige bokstaver i grønn farge. Praktisk stempel for papir og dokumenter.
kr 595,- kr 700,-
Stempel med tekst "Ikke godkjent" i store tydelige bokstaver i rød farge. Praktisk stempel for papir og dokumenter.
kr 595,- kr 700,-
kr 595,- kr 700,-
kr 526,- kr 619,-
kr 675,- kr 794,-
kr 595,- kr 700,-

Firmastempel / company stamp for bruk i utlandet

I mange land, typisk østeuropa, asia osv, så vil det i mange sammenger kreves et gyldig firmastempel / company stamp. Det kan være i forbindelse med innførsel eller utførsel av varer, eller at du skal signere en kontrakt med en utenlandsk forbindelse eller annet offisielt dokument. Et slikt stempel bør ha firmanavn, adresse inkl. Norway, reg. no (Organisasjonsnummer) og helst også firmalogo. I tillegg, særlig i østeuropa og asia er det et absolutt krav med rundt stempeltrykk i blå farge, så skal ditt firmastempel brukes i en slik sammenheng så anbefaler vi at du velger et rundt stempel.

Her kan du lese mer om stempler for import/eksport.

Sørg for at du har et gyldig firmastempel

I mer enn 60 år har vi produsert firmastempler til utallige firmaer og bedrifter over hele landet, vi vet hva som kreves av et godt firmastempel. På denne siden finner du eksempler på firmastempler som er mye brukt. Eksemplene er redigerbare og et godt utgangspunkt for deg som trenger eget firmastempel. Velg et av forslagene og legg inn dine firmaopplysninger. Du kan også endre layout, størrelse, laste opp egen firmalogo og gjøre ønskede tilpasninger.

Trenger du hjelp til å bestille firmastempel til din bedrift? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket stempel for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.