Du har ingen varer i handlekurven.

Stempelputer og blekk

Komplett utvalg stempelputer og blekk

Vi har stempelputer og farge til alle stempler på det norske markedet. Og vi har spesialblekk for stempling av alle materialer som er egnet for stempling. Det aller meste lagerføres.

En enkel løsning for tørre stempler

Om stempelet ditt gir svakt avtrykk så trenger det trolig bare litt friskt blod i form av ny stempelpute eller fargepåfyll. Vi har komplett utvalg blekk og stempelputer, dersom du ikke finner riktig blekk eller stempelpute til din stempelmodell, ta kontakt oss så hjelper vi deg.

UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
Blekk for nyinnfarging av Royal Mark, Ideal selvfargende og tilsvarende stempler. Etterfyll farge for å friske opp ditt stempel.
Fra kr 119,-
Stempelblekk på flaske til etterfylling av stempelputer. Kan brukes på Colop, Trodat og andre stempelputer med standard stempelblekk.
Fra kr 131,-
Stempelfarge som tåler vask, utviklet spesielt for stempling av klær og tekstiler. Stempeltrykket er vannfast og tåler vask i vaskemaskin opptil 90 grader.
Fra kr 163,-
Vi har stempelputer til alle Reiner stempler. Stempelpute byttes raskt og enkelt når stempelputen i ditt gamle Reiner stempel har tørket ut.
Fra kr 113,-
Frisk opp ditt gamle Rexel UN12 stempel med nytt blekk. Den innebygde stempelputen byttes raskt og enkelt.
Fra kr 138,-
Sett med pute og blekk for papirposestempel. Settet består av stempelpute og en flaske ekstra blekk til etterfylling, nok til å stemple flere tusen papirposer.
Fra kr 450,-
Universalt spesialblekk som tørker raskt på krevende materialer som plast, metall, glass der standard stempelblekk ikke kan brukes.
Fra kr 163,-
Hurtigtørkende og vannfast stempelpute for stempling på krevende materialer der vanlig stempelblekk ikke sitter. Gir flotte og varige stempeltrykk på blant annet metall, plast og glass. Velg mellom flere farger.
Fra kr 150,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop Printer 10, Colop Mini-Dater S120, S160 og S126. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 56,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop s260 og s220 datostempler, samt Colop s200 og s226. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 75,-
Vannfast stempelblekk for tre, tømmer, papp og jutesekker. Gir et varig stempeltrykk. Blekket kommer på flasker og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 150,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop Printer 20. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 56,-
Uv blekk for bruk sammen med stempel. Gir et tydelig stempeltrykk som viser kun når belyst med uvlys, ellers usynlig for det blotte øyet. Blekket kommer på flaske og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 175,-
Har du et Trodat eller Fant tekstilstempel som er tørt så kan du bytte stempelpute.
Fra kr 119,-
Stempelpute med filt egnet for påfylling av tekstilblekk og annet spesialblekk. Filten holder godt på blekket og i kombinasjon med lufttett tetningslist så hindrer dette rask uttørking.
kr 244,-
Original Trodat pute som passer følgende stempelmodeller: Trodat Printy 4910 og 4810. Byttes på få sekunder. Alle Trodat stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 108,-
Original Trodat pute som passer følgende stempelmodeller: Trodat Printy 4911, 4820, 4822 og 4846. Byttes på få sekunder. Alle Trodat stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 108,-
Original Trodat pute som passer følgende stempelmodeller: Trodat Printy 4912. Byttes på få sekunder. Alle Trodat stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 120,-
Original Trodat pute som passer følgende stempelmodeller: Trodat Printy 4913 og 4953. Byttes på få sekunder. Alle Trodat stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 120,-
Original Trodat pute som passer følgende stempelmodeller: Trodat Printy 4921. Byttes på få sekunder. Alle Trodat stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 108,-

Skal jeg bytte stempelputen eller fylle blekk på stempelet?

Som grunnregel, har stempelet utbyttbar stempelpute, altså innebygd stempelpute som kan tas ut av stempelet, så bør puten byttes når den er tørr. Ikke fyll på stempelblekk da feil farge kan ødelegge stempelgummien. Dette gjelder alle Colop, Trodat, Reiner og Rexel stempler.

For stempler uten utbyttbar stempelpute så er det meningen å etterfylle farge. Som f.eks. på Ideal stempler og tilsvarende stempeltyper.

Finner du ikke riktig stempelpute eller blekk? Ring 700 65500 nå!

Vi har stempelputer og blekk til alle stempler på det norske markedet. Send gjerne din bestilling pr. epost. Vi må vite merke og modellnummer på ditt stempel, samt hvilken farge du ønsker. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.