Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt for borettslag og sameier

Etasjeskilt for merking av oppganger i borettslag og sameier
Skilt for borettslag og sameier: Skilt til dører, boder og postkasser.

Skilt for borettslag og sameier

Riktig skilting - raskt og enkelt. Som styremedlem i et borettslag/sameie så kan det virke uoversiktlig å måtte ordne med skilting. Med vår erfaring så hjelper vi deg med alt som trengs av skilt for ditt borettslag eller sameie.

Postkasseskilt, bodskilt, nummerskilt, dørskilt, skilting av fellesområde - alt dette og mer får du hos oss. Raskt og rimelig.

 

tekstLave priser og mengderabatter

tekstEnkel bestilling og faktura

tekstBestillingssystem for beboere

 

Vi gjør det enkelt for deg i styret å bestille skilt til borettslaget/sameiet. Vi tilbyr også egen bestillingsportal der seksjonseierene selv kan bestille og betale for sine postkasseskilt og/eller dørskilt. Dette sparer styret for mye arbeid og sikrer ordren med like skilt på borettslagets postkasser.

 

Skilt for borettslag og sameier:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Postkasseskilt for vanlige postkasser. Graveres med navn og personlig motiv, eller bare navn om du ønsker det enkelt. Leveres med dobbeltsidig tape på baksiden for enkel montering på din postkasse.
Fra kr 88,-
Små merkeskilt som egner seg til all type merking. Leveres med ønsket tekst og kan kappes akkurat i den størrelsen du trenger. Velg mellom flere farger.
Fra kr 44,-
Frittstående husnummer i stor størrelse. Veldig populære, spesielt for funkishus og nyere boliger. Velg mellom både tall og bokstaver i stor størrelse i tillegg til litt mindre størrelser.
Fra kr 238,-
Pent og enkelt dørskilt for merking av dører og leiligheter i sameier og borettslag. Skiltet kommer med dobbeltsidig tape for enkel montering, limes fast. Med pynteknotter i rustfritt stål er dette et veldig pent skilt. Velg mellom svart eller hvit skiltfarge. Layout kan tilpasses. Sameier og borettslag får store mengderabatter ved mange skilt.
kr 436,-
Pent og enkelt dørskilt for merking av dører og leiligheter i sameier og borettslag. Skiltet har avstandsfester i rustfritt stål og skrues fast. Frostet akryl utførelse som standard, men både farge og layout kan tilpasses. Sameier og borettslag får store mengderabatter ved mange skilt.
kr 436,-
For deg som ønsker parkeringsskilt med egendefinert tekst eller tilpasset plassering av symboler og piler. Velg blant standard skiltmaler og rediger disse slik at du får et parkeringsskilt som passer akkurat til ditt behov.
Fra kr 369,-
Små merkeskilt med H nummer (bruksenhetsnummer). Solide skilt i plast med gravert H nummer, for merking av leiligheter i blokker, borettslag og sameier. Leveres med kraftig dobbeltsidig tape for enkel montering. Klistres på eller ved siden av døren. Begrepene H nummer, bruksenhetsnummer og bolignummer brukes litt om hverandre, men er det samme og består av en bokstav og fire tall. Bokstaven er en etasjekode, vanligvis H for hovedetasje, men også K for Kjeller, eller L for loft brukes. De to første tallene angir etasje og de to siste leilighetens plassering.

Kontakt oss for pristilbud og god rabatter om du skal kjøpe inn H nummer skilt til hele borettslaget/sameiet.

kr 44,-
Skilt som passer til standard systempostkasser. Skiltene skyves inn og holdes automatisk på plass. Systempostkasser brukes av borettslag og sameier.
Fra kr 75,-
Den klassiske typen husnummerskilt, hvite skilt i aluminium med svart nummer og svart ramme. Skiltet er reflekterende for god synlighet når belyst i mørket. Skiltet lages med både tall og bokstaver.
Fra kr 313,-
Skiltstørrelse 49x29mm. Passer i den lille skiltlommen på populære systempostkasser brukt av borettslag og sameier. Som Sandbergkassen og modellene Robust og Kompakt fra Stansefabrikken. Skiltet har teksten Nei takk til reklame, og hindrer uønsket reklame i postkassen. Tekst og skrifttype kan endres. Skal du kjøp inn til hele borettslaget/sameiet? Hos oss får du mengderabatter og billig innkjøp av postkasseskilt. Be om tilbud ved mange skilt. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.
kr 88,-
Moderne husnummerskilt i frostet akryl med husnummer i svart refleksfolie. Flere skiltstørrelser og velg mellom mange forskjellige skrifttyper på ditt husnummer.
Fra kr 561,-
Gravert skilt i plast for merking og nummerering av boder osv. Velg mellom flere farger. Holdbare skilt til en billig pris, passer meget bra for varig merking av boder i borettslag og sameier. Skiltene leveres med skruehull eller tape
kr 88,-
Parkering reservert skilt med valgfri tekst. Du kan tilpasse skilt-tekst og utseende etter ditt behov. Malen har teksten RESERVERT og plass til å sette inn navn på firma eller foretak som parkeringsplassene er reservert for. Skiltet har også pil begge veier som markerer at reservasjonen gjelder flere parkeringsplasser. Du kan endre om du ønsker pil til både høyre og venstre, eller bare 1 pil. Størrelse og farge kan også endres. Dette tilpasser du i skiltdesigneren. Velg mellom blått, svart, hvitt, rødt eller gult skilt. På forespørsel kan vi også levere andre størrelser og farger utover standardvalgene
kr 619,-
Skiltstørrelse 49x29mm. Passer i den lille skiltlommen på populære systempostkasser brukt av borettslag og sameier. Som Sandbergkassen og modellene Robust og Kompakt fra Stansefabrikken. Skilt som hindrer uønsket reklame i postkassen. Tekst og skrifttype kan endres. Skal du kjøp inn til hele borettslaget/sameiet? Hos oss får du mengderabatter og billig innkjøp av postkasseskilt. Be om tilbud ved mange skilt. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.
kr 88,-
Lite og enkelt nummerskilt med rund form. Farge, utseende og feste kan endres. Skiltet er tilgjengelig i flere farger, som hvitt, svart, rødt, sølv/alu, messingfarge osv. Dette er graverte skilt i holdbar kvalitet der tallene graveres/risses inn og vil derfor aldri slites bort. Valgfri festemetode: Skruehull eller tape.
kr 50,-
Artig og populært postkasseskilt. Rediger malen og tilpass navn og figurer, lag familiens helt personlige skilt. Eksempelet har en familie på 4 (far, datter, sønn og mor), du kan tilpasse dette slik at du får et skilt med figurer og navn som samsvarer med din familie.

Gjør postkassen fin med et koselig postkasseskilt. Dette skiltet har koselige strekfigurer, foreldre og barn. Du kan endre til andre figurer som passer din familie, vi har flere figurer av far, sønn, datter og mor. Lag et personlig tilpasset postkasseskilt til din familie!

Skiltet er i plast og motivet graveres inn i skiltet for overlegen holdbarhet. Tåler alle værforhold og vil ikke slites bort. Leveres med kraftig dobbeltsidig tape for enkel montering på din postkasse.

kr 213,-
Små navneskilt i plast for merking av leiligheter hos borettslag og sameier. Liten hendig størrelse tilpasset plassering ved leilighetsdør, vanligvis sammen med ringeknappen.

Skiltene kommer som standard med tape på baksiden for enkel montering. Hvit er den mest vanlige fargen, men kan også leveres i blant annet alulook farge. Skal du kjøp inn til hele borettslaget/sameiet? Du får mengderabatter ved mange skilt.

kr 88,-
Små graverte skilt i plast med tekst og symbol for hovedstoppekran. Kan lages med valgfri tekst og symbol.
kr 88,-
Enkel og grei mal for deg som ønsker et lite og billig postkasseskilt m/tape. For bruk i sameier og borettslag. Postkasseskiltet har plass til 3 linjer med navn.
kr 88,-
Avlangt fare- og varselskilt som lages med valgfri tekst og symbol. Størrelse, farge og utseende kan endres. Gul eller hvit farge skiltet
kr 200,-

Store rabatter på skilt til ditt borettslag eller sameie

Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!

Trenger du hjelp til å bestille riktige skilt til ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.