Du har ingen varer i handlekurven.

Navneskilt for butikkansatte

Profesjonelle navneskilt for butikkansatte og serviceyrker

Profesjonelle navneskilt for ansatte

Vi hjelper deg med pene og praktiske navneskilt i god kvalitet til lave priser og store mengderabatter. Vi har mange fornøyde kunder innen butikkdrift, helsefag, foreninger, hotell/overnatting m.m. Hos oss får du navneskilt med et profesjonelt utseende.

Vi tilbyr alle muligheter med tanke på feste, logo, fonttyper, form, farge og finish. Send en forespørsel i dag, så hjelper vi deg med utforming av skilt og gode mengderabatter.

Velg ønsket type navneskilt:
Filter
elementer per side
Navneskilt med logotrykk i farger. Leveres med nål eller magnetfeste. Logomotiv trykkes i klare skarpe farger som gir flotte navneskilt i høy kvalitet som virkelig ser bra ut!
Fra kr 135,-
Navneskilt med logotrykk og utbyttbar navnelapp. Print ut og sett inn navn selv. Det gjør at skiltene kan gjenbrukes mange ganger, en veldig enkel og smart løsning for firma som har mange nyansettelser. Navneskiltene leveres med nål eller magnetfeste, og logotrykk i farger.
Fra kr 148,-
Graverte navneskilt med nål eller magnetfeste. Tekst og logo graveres inn, noe som gir overlegen holderbarhet. For deg som ikke trenger fargetrykk så får du her tilsvarende navneskilt til en billigere pris.
Fra kr 100,-
Pene navneskilt laget i ekte tre. Dette er skilt som visuelt ser bra ut, bruken av tre gir et flott inntrykk, er bra for miljøet, og vil også understreke firmaets miljøprofil når utad. Navneskilt for deg som tenker miljø og bærekraft.
Fra kr 135,-
Billige og praktiske navneskilt der du kan sette inn egne navnelapper. Skiltene brukes mye til konferanser, messer og lignende der man har behov for skilt med ulike navn for hver gang.
Fra kr 374,-
Gravert skilt i slitesterk kvalitet med praktisk klemmefeste som enkelt klypes fast på skjortekrage eller lommekant på en sykepleieruniform eller en legefrakk. Et populært valg for sykepleiere og helsefagarbeidere på sykehus og sykehjem. Brukes også i butikk og servicefag. Sitter godt, enkel å feste enkel å ta av.
Fra kr 130,-

Slik bestiller du: Design selv eller la oss gjøre jobben

For å bestille i nettbutikken velg ønsket type skilt, og deretter en av de redigerbare malene eller lag / last opp ditt eget design. Ved mange navn kan du gjerne legge inn riktig totalantall og ettersende navneskilt (eller bruke kommentarfeltet).

Skal du bestille mange navneskilt og ønsker utarbeidet utkast til skiltlayout, send oss en forespørsel og vi kommer straks tilbake til deg med et forslag. Når skiltmalen er godkjent trenger vi bare tilsendt navneliste. Skiltmalen lagres slik at du raskt og enkelt kan etterbestille flere navneskilt senere.

 

Fordeler hos oss:

Leveringstid er kun 1-2 dager + postgang. Små og mellomstore bestillinger sender vi normalt dagen etter bestilling. Større ordrer tar en dag eller to ekstra, alt etter ordrens størrelse og arbeidsmengde.

Ingen startkostnader eller minstebestilling Vi opererer ikke med startkostnader, minstebestilling eller andre skjulte kostnader. Dette gjør det ekstra gunstig om du f.eks. trenger å supplere med nye navneskilt. Det er heller ingen tillegg for logo eller lignende. Vi trykker logo i fullfarge cmyk, eller graverer, alt etter hvilken type navneskilt du velger.

 

Store rabatter ved mange navneskilt

Skal du bestille mange navneskilt? I nettbutikken får du automatisk 15% rabatt på bestillinger á 10stk eller flere navneskilt. Send oss en forespørsel dersom du trenger et større antall. Vi garanterer store rabatter og lave priser ved mellomstore eller større antall navneskilt.

Vi utarbeider forslag til layout og lagrer dette slik at det er enkelt å rebestille samme skiltene med nye navn. Bare send oss en navneliste pr. mail.

Det lønner seg å kjøpe navneskilt hos oss!

Konturskjærte navneskilt i valgfri form

Konturskjærte navneskilt

Er du ute etter noe helt spesielt, kan vi konturskjære navneskilt etter din logo. Gir et meget eksklusivt og særpreget skilt! Mer info.

Navneskilt med nål eller magnetfeste

Våre navneskilt leveres med nål eller magnetfeste

Navneskilt med magnet anbefales varmt om du bruker dress eller finere klær! Det kraftige magnetfestet sitter like godt som en nål, samtidig som du slipper å stikke hull i klærne. Anbefales særlig om du bruker dress eller finere skjorte. Ypperlig på navneskilt for gravferdsbyrå.

Navneskilt for sykepleiere: Skilt med nål eller skilt med penneholder

Navnskilt til sykepleier og helsefagarbeider

Se våre side med navneskilt for helsefagarbeidere og sykepleiere. Tips: Er dere mange helsefagarbeidere, gå gjerne sammen om en felles bestilling så lover vi gode mengderabatter på navneskilt. Bare send oss en forespørsel på hvor mange skilt dere trenger!

Navneskilt til ansatte

Navneskilt til butikk, hotell, restaurant og andre service bedrifter

Trenger du navneskilt til dine ansatte så hjelper vi deg med det. På mellomstore og større antall skilt så garanterer vi store mengderabatter og lave priser. Send oss en forespørsel og vi utarbeider forslag til layout. Godkjent skiltlayout lagrer vi i arkivet slik at det er enkelt for deg å når som helst rebestille flere navneskilt med nye navn. Bare send oss en navneliste pr. mail.

Trenger du hjelp til å bestille navneskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.