Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Monogram pregestempel. Trykk for å endre bokstaver og layout
  299

  Pregestempel med monogram

  Størrelse: 46x46mm
  Monogram pregestempel. Trykk for å endre bokstaver og layout
  995,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Pregestempel, kraftig bordmodell

  Våre pregestempler lager flotte pregetrykk i alle typer papir. Like perfekt for merking av firmaets offisielle dokumenter som for stilfull merking av visittkort, fotografi, bøker og andre dokumenter av privat art. F.eks. preging av monogram på bryllups invitasjoner, servietter, hefter og program er populært. Ikke mye kan måle seg med den stilige touchen et flott pregetrykk gir.

  Størrelse: Bordmodellen finnes i kvadratisk og rund størrelse med tilgjengelig trykkflate på 46x46mm og 46mm i diameter. Dette er flaten vi monterer pregeklisjeene på, motivet lages i ønsket størrelse og format innenfor tilgjengelig plass. Det er bare motivet som vil gi preg i papiret. Det sorte på forhåndsvisningen vil stå opp av arket (som standard).

  Utbyttbart motiv: Du kan bytte mellom ulike motiver på samme pregestempel. Pregeklisjeene sitter fastmontert på en metallinnsats som du bytter på få sekunder. Disse kan også bestilles separat.

  Holdbarhet: Med solid kvalitet unngår man slitasje, og du kan i utgangspunktet prege så mange ganger du vil.

  Rekkevidde inn på arket: 60mm målt fra kanten av arket til midten på pregetrykket. (Alle pregepresser har en begrensning på hvor langt de når inn på arket)

  Papirtykkelse: Fra 80g kopipapir opp til ca. 300g visittkort tykkelse
  Merk at dette er bare anslag og ingen absolutte grenser, motivet som skal preges inn i papiret er nesten like avgjørende for resultatet som tykkelsen på papiret det skal preges inn i. Vårt produksjonsutstyr gjør det mulig å gravere et svært høyt detaljnivå, men vi anbefaler deg å bruke et enkelt motiv uten for mye detaljer. Jo enklere og renere motivet er, jo lettere er det å presse inn i arket. Et mindre detaljert motiv kan prege mye tykkere papir. Det må også nevnes at for tykkere papir/papp så er papirets konsistens kanskje viktigere enn gramvekten. Myke papirtyper er vesentlig lettere å prege i.

  Viktig å huske når du bestiller pregestempel:

  1. Pregetrykk kan lages ganske detaljert, men ikke like detaljert som vanlige stempler
  2. Jo mer detaljer jo tyngre vil det bli å prege motivet inn i arket
  3. Anbefalt minimum fontstørrelse: 10pkt (jo større jo bedre!)
  4. VIKTIG! Er du avhengig av å merke et bestemt sted på arket? Opplys om dette ved bestilling, så monterer vi klisjeene i henhold til dine ønsker. Du kan selvsagt prege fra den siden du ønsker, men da kan trykket bli opp/ned eller på kant. Skal trykket vises riktig vei når du preger med innstikk fra toppen eller fra bunnen av arket? Evt. fra høyre eller venstre? Husk å spesifiser dette i kommentarfeltet ved bestilling! OBS: Uten tilbakemelding monterer vi som standard for preging langs bunnen av arket!

   Dette gjelder kun store ark/dokumenter. Pregestempelet har 60mm rekkevidde inn på arket (målt fra kanten av arket til midten av pregetrykket). Skal du prege små dokumenter som f.eks. visittkort og etiketter, så vil pregestempelet uansett komme til over hele. Da er standard montering helt ok.

    
   Husk at alle pregestempler har begrenset rekkevidde!