Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Standard mal for skilt til postkasse. Størrelse, 94x58mm tilpasset Sandbergkassen
  465

  Postkasseskilt for systempostkasser

  Størrelse: 94x58mm
  Standard mal for skilt til postkasse. Størrelse, 94x58mm tilpasset Sandbergkassen
  90,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Skilt til systempostkasser

  Størrelser tilpasset lommen på standard systempostkasser. Kontrollmål at du velger en størrelse som passer til din postkasse. Størrelse 94x58mm er tilpasset den typiske Sandbergkassen. Har du behov for en størrelse som ikke er oppgitt i nettbutikken, bare gi beskjed hvilken størrelse skiltet må være så ordner vi det! Det er ingen tillegg i pris for postkasseskilt i spesialstørrelse.
  • Graverte skilt i værbestandig plastlaminat
  • Meget detaljert gravering også på logoer
  • Størrelser og tykkelse (0,8mm) tilpasset lommen på standard systempostkasser

  Mengderabatter: I nettbutikken får du 15% mengderabatt ved bestillinger på 10stk eller flere skilt (trenger ikke være like skilt). Har du behov for et større antall skilt, ta kontakt for pristilbud!

  Lav spesialpris på postkasseskilt til borettslag og sameie
  Er du på jakt etter billige postkasseskilt for borettslaget? Send oss en forespørsel om du ønsker en fast leverandør av skilt til alle borettslagets postkasser. Ved fast leveranse av postkasseskilt kan vi tilby en vesentlig billigere pris. I tillegg er dere sikret rask levering, enkel bestilling og førsteklasses service. Ta kontakt i dag!

  Har du flyttet til ny adresse?

  Har du nylig flyttet til ny adresse og vil bestille postkasseskilt, husk å merke postkassen midlertidig med navn (merkelapp el. lignende) slik at postbudet finner frem. Adresseendring må også være meldt til Posten eller folkeregisteret.