Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Mal på kablet ringeklokkeskilt for sameie og borettslag
  1802

  Dørskilt med ringeknapp

  Størrelse: 98x145mm
  Mal på kablet ringeklokkeskilt for sameie og borettslag
  798,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Dørskilt med kablet ringeknapp

  Dørskilt med integrert ringeknapp m/LED belysning

  Lettmontert dørklokkeskilt med råstilig og moderne utseende. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i akryl/plexiglass med avstandsknotter i rustfritt metall og integrert Spore True kvalitets-ringeknapp i aluminium med stilig og praktisk LED-belysning.

  For kablet ringesystem

  Har du allerede ringeknapp og kabler i veggen, så erstatter du din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og kobler den nye knappen til eksisterende ledninger. Rask og enkel montering. Har du ikke kabler fra før så trenger du også innedel/ringeklokke, se tilbehør. Alternativt se våre trådløse modeller.

  • Dørskilt i 5mm tykk værbestandig akryl/pleksiglass som ikke falmer
  • Kablet ringeknapp i aluminium med LED belysning
  • Velg mellom standard frostet akryl og ekstra frostet, klar/gjennomsiktig, SORT, GRÅ, LILLA, RØD eller ROSA
  • Alle skiltfarger har lysgjennomslipp, noe som gir virkelig liv i skiltet i forhold til et helt matt materiale
  • Skiltet lages med personlig motiv, tekst og grafikk. Fargetrykk og foto/bilde er også mulig
  • Avstandsknotter i rustfritt stål og skruer til montering følger med

  Enkel montering

  Ringeknappen fra den anerkjente amerikanske produsenten Spore fungerer akkurat som en helt vanlig kablet ringeknapp med lys. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med. LED-belysningen er avhengig av at du har en standard ringetrafo/transformator på mellom 8 og 16v.

  Utbyttbar skiltplate

  Akrylplaten er utbyttbar, så om det senere blir nødvendig for deg å endre på skiltet så er det både enkelt og billig. Bestill en ny plate og bruk eksisterende skruer og ringeknapp. Disse er i rustfritt stål, holdbar kvalitet som varer i år etter år.

  Hurtig levering: Vår leveringstid er normalt kun 1 dag + postgang.

  Tips: Legg til en kommentar dersom du ønsker våre grafikere skal endre eller tilpasse designet manuelt i etterkant. Har du logofiler som ikke støttes av forhåndsvisningen, så ettersend disse og vi vil sørge for et optimalt resultat.

  Skiltfarger: Vi har 8 forskjellige skiltfarger. Mest populær er standard frostet. Den er delvis gjennomsiktig og gir et flott resultat på alle lyse vegger. Har du mørk vegg? Da anbefales ekstra frosting eller et av de fargede skiltene. Disse er ikke like gjennomsiktige, og dermed får tekst/grafikk god kontrast mot bakgrunnen.

  Skiltfarge endrer du ved å trykke på knappen "Farge" rett under skiltdesignet.

  Skiltfarger akryl