Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Lag ditt personlige stempel. Trykk for å redigere!
  424

  Stempel

  Størrelse: 39x39mm
  Lag ditt personlige stempel. Trykk for å redigere!
  484,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Colop Printer R40

  Runde stempler i god kvalitet til en billigere pris

  Colop stempler er gode stempler til en billig penge. De er enkle i bruk og kommer ferdig med blekk innebygd. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år.

  Velg en stempelstørrelse som passer deg

  Colop stemplene leveres i mange størrelser. De er meget praktiske i bruk og kommer ferdig med blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år.

  Stempel som er enkelt i bruk

  Colop stempler har ikke noe lokk og er veldig ukompliserte i bruk. Her ligger stempelputen med blekk skjult inne i stempelet, og stempelgummien snur seg rundt og farges på nytt hver gang du stempler. Stempelputen er utbyttbar og kan enkelt byttes når den er tom for blekk.

  Colop stempler egner seg spesielt godt for rask stempling, når du skal stemple mange ganger etter hverandre. F.eks. stempling av kataloger, brosjyremateriell eller andre dokumenter som skal stemples raskt og effektivt i store antall.

  Bytte av pute på Colop Printer stempel