Du har ingen varer i handlekurven.

Trodat Printy 4813 datostempel med sidestilt dato

Varenr: 4813

Rask levering av stempler og skilt

60 års erfaring, vi kan vårt fag!

Kjøp nå betal senere med faktura

Forenklet bestilling

Om enklere for deg kan du sende bestilling pr epost.

  • Skriv nødvendige opplysninger i en epost og send bestilling eller forespørsel til post@foldal.no
  • Legg gjerne ved skisse eller bilde. Bilde er veldig nyttig om du har et gammelt skilt/stempel og ønsker tilsvarende.
  • Tidligere ordrer har vi lagret, kontakt oss for repeat ordre.

Vi har mulighet til å sende faktura (også EHF) til bedrifter og offentlige virksomheter. Innkjøpsordre kan sendes til post@foldal.no.

Trenger du hjelp med tilpasning av produktet?

Når du bestiller i nettbutikken er vi behjelpelige med å gjøre endringer slik at resultatet blir akkurat slik du ønsker. Gi beskjed i kommentarfeltet så retter vi opp og tilpasser slik at alt blir riktig før produksjon. Ettersend gjerne fil eller skjermbilde på epost om du vil.

Vi har et stort utvalg stempler, skilt og merkeprodukter i nettbutikken, på mange av disse kan du selv tilpasse tekst og logomotiv. Det skal være enkelt både for private, bedrifter og offentlige kunder å bestille uten å opprette brukerkonto.

Ditt design

Lengde: 53mm Høyde: 9mm
hjelp
Elementliste
 

Flytt og skaler: Du kan fritt dra tekst- og logoelementer til ønsket plassering. Størrelse endres ved å dra i hjørnene som kommer når du trykker på et element. Det er mulig å flytte/skalere flere elementer samtidig, marker da ønskede elementer ved å dra over de med musepeker eller finger (touchskjerm). Ved behov for å finjustere plassering, se valg for dette under TILPASS (blå knapp).

Legg til ny grafikk: Trykk på den blå GRAFIKK-knappen. Her finner du valget for å laste opp egen grafikkfil eller velge et grafikksymbol fra det rikholdige grafikkbibloteket vårt.

Legg til ny tekst: Trykk på den blå TEKST-knappen. Her finner du valget for å legge til ny tekst og oversikt over tekstelementer du allerede har lagt til. Legg til et nytt tekstelement dersom du ønsker tekst med ulik størrelse, skrifttype eller formatering.

Endre tekst: Trykk først på teksten du vil endre. Tekstendring kan gjøres direkte på tekstelementet eller i tekstboksen nedenfor designet. Her kan du også endre skrifttype, skriftstørrelse, formatering og sentrering.

Endre størrelse på stempel/skilt: Om du ønsker å endre til en større eller mindre størrelse, se valget "Endre Størrelse" ovenfor designet, her finner du tilgjengelig størrelser. Dette er den totale størrelsen på designet, tekst og grafikk tilpasser du så stort eller lite du ønsker innenfor dette.

Endre farge på stempler: Trykk på den blå FARGE-knappen for fargevalg.

Endre skiltfarge: Trykk på den blå FARGE-knappen for fargevalg. Dersom du har valgt et skilt med fargetrykk så kan også tekstfarge og farge på grafikk endres. Trykk først på elementet du vil endre farge på, velg deretter mellom alternativer for farge, formatering osv.

Buet tekst på rundt stempel: På runde stempler kan teksten settes i bue. Trykk på et tekstelement for å få frem valg for å bue teksten.

Legg til ny tekst
Last opp egen bildefil
Åpne grafikkbibliotek
Streker og former
Standard farge
Egendefinert
Svart
Hvit
Grå
Blå
Rød
Grønn
Gul
Avbryt
Ok
Tips: Ønske du egen cmyk fargekode? Gi beskjed i kommentarfeltet så ordner vi det.
Avbryt
Ok
Tips: Ønske du egen cmyk fargekode? Gi beskjed i kommentarfeltet så ordner vi det.
iVelg ett eller flere elementer: Trykk på elementet du ønsker å tilpasse eller marker flere ved å dra over.
Sentrering
Sentrer valgte element(er) horisontalt på designet
Sentrer vertikalt
Størrelse:
Størrelse:
- Mindre
+ Større
the size of all content with %
>>
Tekst Grafikk
Tilpass
Farge
Ønsker du tilpasning? Legg til beskjed til grafiker
kr 438,-
i h

NB! Kontroller teksten i designet for skrivefeil, vi tar ikke ansvar for skrivefeil gjort av kunde.