Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Navneskilt med fargetrykk for barnehage
  386

  Navneskilt

  Størrelse: 63x32mm
  Navneskilt med fargetrykk for barnehage
  108,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Navneskilt med fargetrykk

  Navneskilt med fargelogo

  Pene og holdbare navneskilt laget i et lett og solid plastlaminat-materiale som sikrer at skiltet henger pent og rett på antrekket.

  Skiltene trykkes i klare skarpe farger. Hele motivet trykkes og du får dermed ønsket farge både på tekst og logo. Riktig logofarge vet vi er viktig, og navneskiltene trykkes i fullfarge cmyk kvalitet som sørger for korrekte farger.

  • Logo trykkes i fullfarge cmyk (Ingen ekstra kostnad eller startavgift!)
  • Skiltene finnes i flere farger, blant annet børstet aluminium- og messinglook
  • Oval eller rektangulær form
  • Med nål eller magnetfeste

  Skal du bestille mange navneskilt?

  Skal du bestille mange skilt i samme størrelse men med ulike navn? Du trenger ikke lage alle i skiltdesigneren. Det holder at du lager ett skiltdesign, skriver totalantall og ettersender navneliste til post@foldal.no (eller bruk kommentarfeltet).

  Alternativt kan du bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

  Mengderabatter: I nettbutikken får du automatisk 15% rabatt på bestillinger á 10stk eller flere navneskilt (trenger ikke være like skilt). Send oss en forespørsel dersom du trenger et større antall. Vi garanterer store rabatter og lave priser ved mellomstore eller større antall navneskilt. Vi utarbeider forslag til layout og lagrer dette slik at det er enkelt å rebestille samme skiltene med nye navn. Bare send oss en navneliste pr. mail.

  PS. Om du ikke trenger fargelogo/fargetrykk på skiltene dine så velg istedet graverte navneskilt. Det er rimeligere enn fargetrykk.