Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler

Best på stempler, stort utvalg stempler. Stempelprodusent med lang erfaring.

Vi er best på stempler

Som ledende stempelprodusent gjennom 60 år har vi et komplett utvalg stempler og stempelputer for bedrift og kontor. Stempler i små og store størrelser tilpasset enhver bruk. Hos oss får du stempler i holdbar kvalitet til lav pris.

Kjøp stempel raskt og enkelt på nett

I nettbutikken kan du velge blant vanlige stempelmaler som brukes av bedrifter og det offentlige, eller du kan tilpasse stempeltrykket helt etter ditt eget behov.

Har du spesielle ønsker om utseende og størrelse, så hjelper vi deg gjerne med utkast og pristilbud. Send en epost med dine ønsker, gjerne med skisse eller scan av gammelt stempeltrykk, så kommer vi straks tilbake til deg. Vi har kompetansen og hjelper deg med riktig stempel til din bruk.

Velg stempelkategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Lite og kompakt stempel som du til en hver tid kan ha tilgjengelig i lommen. Et godt valg for deg som trenger å ha med et stempel rundt på arbeidsplassen eller på reise.
Fra kr 375,-
Poststempel med Postens logo og porto betalt merke. Til merking av brev og adresserte postforsendelser.
Fra kr 481,-
Brennmerk IPPC godkjenningsmerke på varmebehandlet tre, lages med ditt godkjenningsnummer. For riktig og permanent merking av ISPM 15 godkjent tre-emballasje anbefaler vi svijern (Alternativt stempel i kombinasjon med vannfast spesialfarge for trevirke). Svijern lager permanent svimerke på treverk. Til bruk for merking av paller, pallekarmer og annen produksjon av varmebehandlet treemballasje der Mattilsynet krever IPPC merke.
kr 4 900,-
Stempel med justerbare nummer og mulighet for fast tekst, eksempelvis Batchnummer, varenummer eller firmanavn. Tall/nummer endres manuelt. Inntil 10 siffer, still inn valgfri tallkombinasjon og hvor mange tall du ønsker å bruke på stempeltrykket.
Fra kr 1 138,-
Poststempel med Postens logo og porto betalt merke. Til merking av brev og adresserte postforsendelser til utlandet.
Fra kr 481,-
Nummerstempel med justerbare tall og innebygt blekk. Tallene endres raskt og enkelt, og det er valgfritt hvor mange tall du ønsker å benytte (kan stilles blankt).
Fra kr 363,-
Universalt spesialblekk som tørker raskt på krevende materialer som plast, metall, glass der standard stempelblekk ikke kan brukes.
Fra kr 163,-
Hurtigtørkende og vannfast stempelpute for stempling på krevende materialer der vanlig stempelblekk ikke sitter. Gir flotte og varige stempeltrykk på blant annet metall, plast og glass. Velg mellom flere farger.
Fra kr 150,-
Standard stempel for å merke dokumenter som kopi. Store tydelige bokstaver.
Fra kr 288,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop Printer 10, Colop Mini-Dater S120, S160 og S126. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 56,-
Nummerstempel i liten og praktisk størrelse med 6 justerbare tall. Du velger hvor mange tall du ønsker å benytte, stempelet stilles enkelt inn til å stemple hvilken som helst tallkombinasjon.
kr 219,-
Trodat Proff stempler kjennetegnes ved sin solide stativ-konstruksjon i metall, dette er robuste stempler bygd for å vare. Pålitelige og holdbare stempler som tåler bruk og gir gode stempeltrykk hver gang.
Fra kr 563,-
Standard kopi stempel med engelsk tekst for å merke dokumenter som copy. Store tydelige bokstaver.
Fra kr 313,-
Et lite og kompakt stempel tilpasset spesielt for stempling i rubrikker på bonuskort og typiske fordelskort av typen "hver 10. gratis". Med dette stempelet så merker du bonuskort raskt og effektivt. Lages med logomotiv i ca 1x1cm størrelse.
Fra kr 276,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop s260 og s220 datostempler, samt Colop s200 og s226. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 75,-
Standard stempel med Rett kopi. Store tydelige bokstaver.
Fra kr 313,-
Colop pute som passer følgende stempelmodeller: Colop Printer 20. Byttes på få sekunder. Alle Colop stempler har utbyttbar stempelpute for lang levetid og alltid skarpe stempeltrykk.
Fra kr 56,-
Colop er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 360,-
Colop er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 385,-
Stempelpute med filt egnet for påfylling av tekstilblekk og annet spesialblekk. Filten holder godt på blekket og i kombinasjon med lufttett tetningslist så hindrer dette rask uttørking.
kr 244,-

Trenger du hjelp til å bestille stempler? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket stempel for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Få utkast og pristilbud på stempler

Skal du bestille mange stempler eller bare ønsker hjelp med din bestilling, send gjerne en epost forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med et godt tilbud og utkast. Vi hjelper deg med utformingen av stemplene akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Kjøp stempel raskt og rimelig