Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler

Best på stempler, stort utvalg stempler. Stempelprodusent med lang erfaring.

Vi er best på stempler

Som ledende stempelprodusent gjennom 60 år har vi et komplett utvalg stempler og stempelputer for bedrift og kontor. Stempler i små og store størrelser tilpasset enhver bruk. Hos oss får du stempler i holdbar kvalitet til lav pris.

Kjøp stempel raskt og enkelt på nett

I nettbutikken kan du velge blant vanlige stempelmaler som brukes av bedrifter og det offentlige, eller du kan tilpasse stempeltrykket helt etter ditt eget behov.

Har du spesielle ønsker om utseende og størrelse, så hjelper vi deg gjerne med utkast og pristilbud. Send en epost med dine ønsker, gjerne med skisse eller scan av gammelt stempeltrykk, så kommer vi straks tilbake til deg. Vi har kompetansen og hjelper deg med riktig stempel til din bruk.

Velg stempelkategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Stempel for advokater som viser navn, tittel, telefonnummer og adresse.
kr 595,- kr 700,-
Praktisk jojo snelle med krok for å feste på stempel. Fester stempel i belte/arbeidsbukse.
kr 68,-
Stempler for stempling av stemmesedler. Kvalitetsstempler som er meget enkle i bruk, og kommer ferdig med innebygd blekk som holder til titusenvis av stemplinger. Og den innebygde stempelputen kan også byttes. Dette er stempler som kan brukes ved mange valg i årene som kommer.
kr 313,-
Stempel for kommunevalg og stortingsvalg med nynorsk ordlyd, førehandsrøysting.
kr 313,-
Stempel for kommunevalg og stortingsvalg
kr 313,-
kr 595,- kr 700,-
Enkel stempel med kun logoen fra ditt advokatfirma.
kr 595,- kr 700,-
Standard stempel med teksten Certified True Copy. Dette er den engelske versjonen av Rett kopi bekreftes, og stempelet brukes i utlandet og av norske bedrifter som har med utlandet å gjøre.
kr 478,- kr 563,-
kr 526,- kr 619,-
Stempel med tekst: "Foreløpig utkast. Til gjennomsyn og diskusjon. Kan bli gjenstand for endringer". Du kan endre og tilpasse til ønsket tekst på stempelet før bestilling.
kr 792,- kr 931,-
kr 526,- kr 619,-
kr 675,- kr 794,-
kr 526,- kr 619,-
kr 595,- kr 700,-
kr 594,-

Trenger du hjelp til å bestille stempler? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket stempel for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Få utkast og pristilbud på stempler

Skal du bestille mange stempler eller bare ønsker hjelp med din bestilling, send gjerne en epost forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med et godt tilbud og utkast. Vi hjelper deg med utformingen av stemplene akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Kjøp stempel raskt og rimelig