Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler

Best på stempler, stort utvalg stempler. Stempelprodusent med lang erfaring.

Vi er best på stempler

Som ledende stempelprodusent gjennom 60 år har vi et komplett utvalg stempler og stempelputer for bedrift og kontor. Stempler i små og store størrelser tilpasset enhver bruk. Hos oss får du stempler i holdbar kvalitet til lav pris.

Kjøp stempel raskt og enkelt på nett

I nettbutikken kan du velge blant vanlige stempelmaler som brukes av bedrifter og det offentlige, eller du kan tilpasse stempeltrykket helt etter ditt eget behov.

Har du spesielle ønsker om utseende og størrelse, så hjelper vi deg gjerne med utkast og pristilbud. Send en epost med dine ønsker, gjerne med skisse eller scan av gammelt stempeltrykk, så kommer vi straks tilbake til deg. Vi har kompetansen og hjelper deg med riktig stempel til din bruk.

Velg stempelkategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 219,-
Et stempel i liten størrelse for datostempling. Stempelet har justerbar dato og innebygd stempelpute som holder til tusenvis av stemplinger og lett byttes når fargen er brukt opp.
kr 288,-
Enkel og datostempel modell som stempler kun dato, et billigere valg for deg som ikke har behov for egendefinert tekst i tillegg til dato. Stempelet stempler dag, måned og år. Eksempel: 31 -12- 2023
Fra kr 450,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-
Sett sammen ditt eget stempel. Med Trodat Typo stempel kan du fritt sette sammen din egen tekst. Et rikholding utvalg bokstaver og tall følger med, inkludert norske bokstaver.
Fra kr 369,-
Har du et Trodat eller Fant tekstilstempel som er tørt så kan du bytte stempelpute.
Fra kr 119,-
Stempelblekk på flaske til etterfylling av stempelputer. Kan brukes på Colop, Trodat og andre stempelputer med standard stempelblekk.
Fra kr 131,-
For stempling av A-post. Stempelet har internasjonal tekst og kan brukes på brevsendinger til utlandet.
Fra kr 313,-
Med dette stempelet kan du raskt merke papirposene dine med logotrykk. Unngå kostbare trykkerikostnader, med et stempel kan kjøp billige papirposer og stemple så mange poser som du trenger.
Fra kr 1 000,-
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 313,-
Vannfast stempelblekk for tre, tømmer, papp og jutesekker. Gir et varig stempeltrykk. Blekket kommer på flasker og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 150,-
Stempel for bruk sammen med vannfast spesialblekk som tåler vask. En rask og enkel måte å merke klær og tekstiler på.
Fra kr 294,-
Stempelfarge som tåler vask, utviklet spesielt for stempling av klær og tekstiler. Stempeltrykket er vannfast og tåler vask i vaskemaskin opptil 90 grader.
Fra kr 163,-
Sett med pute og blekk for papirposestempel. Settet består av stempelpute og en flaske ekstra blekk til etterfylling, nok til å stemple flere tusen papirposer.
Fra kr 450,-
Vi har stempelputer til alle Reiner stempler. Stempelpute byttes raskt og enkelt når stempelputen i ditt gamle Reiner stempel har tørket ut.
Fra kr 113,-
Trodat 9430 og 9413 er små og kompakte stempler som lett kan puttes i lommen, og passer for deg som har behov for litt størrelse på stempeltrykket og høye krav til jevne/stabile stempeltrykk. Stemplene har en unik konstruksjon som automatisk låser stempelet i stemplingsposisjon og holder det bent og stabilt mot arket slik du får jevne stempeltrykk hver gang.
Fra kr 450,-
Papirposer i brun og hvit farge for stempling. Papirposer uten logotrykk er billig, og med et stempel kan du raskt og enkelt merke så mange du trenger med ditt logotrykk.
Fra kr 994,-
Poststempel med Postens logo og porto betalt frankeringsmerke. Til frankpåtrykk av brev og adresserte postforsendelser.
Fra kr 481,-
Frisk opp ditt gamle Rexel UN12 stempel med nytt blekk. Den innebygde stempelputen byttes raskt og enkelt.
Fra kr 138,-
Store og solide stempelputer for bruk innen industri og krevende stempling. Kommer uinnfarget slik man kan helle på ønsket type spesialblekk. Størrelser opptil 28x18cm.
Fra kr 725,-

Trenger du hjelp til å bestille stempler? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket stempel for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Få utkast og pristilbud på stempler

Skal du bestille mange stempler eller bare ønsker hjelp med din bestilling, send gjerne en epost forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med et godt tilbud og utkast. Vi hjelper deg med utformingen av stemplene akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Kjøp stempel raskt og rimelig