Du har ingen varer i handlekurven.

Valgstempler

Valgstempler for stempling av stemmeseddel på valgdagen. Godkjente stempler for stortingsvalg og kommune- og fylkestingsvalg

Valgstempler for kommunevalg, stortingsvalg og fylkestingvalg

Stempler for stempling av stemmesedler. Kvalitetsstempler som er meget enkle i bruk, og gir et skarpt og stabilt avtrykk, som er viktig når stemmesedlene skal skannes. Våre stempler kommer ferdig med innebygd blekk som holder til titusenvis av stemplinger, og den innebygde stempelputen kan også byttes. Nye stempelputer finnes du her. Dette er stempler som kan brukes ved mange valg i årene som kommer.

Bestill valgstempler:
Filter
elementer per side
Stempel for stempling av stemmesedler ved stortingsvalg og kommune- og fylkestingsvalg. Lages etter godkjente retningslinjer for valgstempler.
Fra kr 313,-
Stempler for stempling av stemmesedler. Kvalitetsstempler som er meget enkle i bruk, og kommer ferdig med innebygd blekk som holder til titusenvis av stemplinger. Og den innebygde stempelputen kan også byttes. Dette er stempler som kan brukes ved mange valg i årene som kommer.
kr 313,-
Stempel for kommunevalg og stortingsvalg med nynorsk ordlyd, førehandsrøysting.
kr 313,-
Stempel for kommunevalg og stortingsvalg
kr 313,-

Trenger du hjelp til å bestille valgstempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på en av de stempelmalene på denne siden. Husk å endre stempeltekst i de tilfellene det er aktuelt. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.