Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler for eiendomsmeglere

Stempler for eiendomsmegler

Vi har i flere årtier produsert stempel til store og små eiendomsmeglerkontor over hele landet, og vet hva som kreves av denne typen stempler. Her finner populære stempler som brukes av meglere. Dette er redigerbare stempelmaler, velg ønsket mal og du kan endre tekst, layout og størrelse. Du kan også laste opp regnskapskontorets egen logo og gjøre tilpasninger.

Tilpasset stempel for megler

Har du stempel fra før og ønsker tilsvarende, eller du ønsker tilsvarende som en kollega på kontoret? Bestilling på stempel kan også sendes på epost til post@foldal.no. Gjerne en scan med stempeltrykk som viser stemplene dere bruker i dag, så lager vi tilsvarende.

Velg stempel
Filter
elementer per side
Et lite og enkelt stempel med navn på megler og tittel. For eksempel Eiendomsmegler MNEF, Eiendomsmeglerfullmektig eller fagansvarlig.
kr 478,- kr 563,-
Stempel med Rett kopi bekreftes, navn på megler og tittel. Med plass for signering. Stempelet kan også bestilles med teksten Rett kopi bevitnes.
kr 669,- kr 788,-
Standard mal på stempel for eiendomsmegler med valgfri tekst. Stempelet har plass til firmalogo, navn på megler og tittel, f.eks. Eiendomsmegler MNEF, Eiendomsmeglerfullmektig eller fagansvarlig. Det er plass til å signere mellom logo og navn.
kr 669,- kr 788,-
Stempel for eiendomsmegler, med navn på megler, tittel, plass for signering og teksten: Rett kopi bevitnes, fullmakten gjelder fortsatt.
kr 675,- kr 794,-
Stempel med tekst "Vi samtykker i tinglysing", firmalogo og linjer for dato og signering. Stempelet for bruk av blant andre eiendomsmeglere og advokater.
kr 675,- kr 794,-
Stempel for gyldig erklæring om at fullmakt fortsatt gjelder. Med linje for å skrive dato. Stempelet brukes av advokater, eiendomsmeglere og andre som kan vitne på tinglysingsdokumenter.
kr 478,- kr 563,-
Firmastempel for eiendomsmegler, lages med valgfri tekst og logo. Anbefalt på stempelet er navn/firmalogo, adresse og firmaopplysninger.
kr 669,- kr 788,-
kr 675,- kr 794,-
Standard Firmastempel med adresse og org.nr.
kr 595,- kr 700,-
Stempel for eiendomsmeglere som viser din logo, navn og tittel.
kr 441,- kr 519,-
Enkelt stempel med din eiendomsmegler logo og Rett kopi bekreftes.
kr 595,- kr 700,-
En rett kopi bekreftes stempel som har plass til navn, tittel og logo.
kr 568,- kr 669,-

Trenger du hjelp til å bestille riktig stempel for eiendomsmegler? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.