Du har ingen varer i handlekurven.

Stempel med personlig monogram

Stempel med personlig monogram. For stempling av kort og invitasjoner, program og servietter til bryllup. Og mye mer.

Gi en elegant touch til brullypet med ditt personlige mongram-stempel

Skal dere gifte dere i år? Gjør den store dagen komplett med et egetdesignet monogram! Personlig stempel gir en eksklusiv touch på bryllupsinvitasjoner, servietter, hefter, program og takkekort osv. Vi har tradisjonelle stempler i flott trefinish som brukes med stempelputer i ulike farger, og vi har pregestempler som lager flotte pregetrykk i alle typer papir. Gjør bryllupet enda mer uforglemmelig med ditt eget personlige monogram!

Lag ditt ditt eget monogram

På vår nettside kan du designe ditt eget personlige monogram direkte i nettleservinduet. Velg skrifttype, legg til elementer som hjerter, navn og bryllupsdato. Du kan også laste opp egen grafikk-fil dersom du allerede har et monogram.

Velg ønsket mal for stempel:
Filter
elementer per side

Velg en av stempeltypene ovenfor og prøv deg som monogramdesigner

Vår nettside gir deg muligheten til å designe ditt eget monogram direkte i nettleservinduet! Velg skrifttype, legg til elementer som hjerter og lignende som du finner i vårt logo bibliotek. Tilpass bokstaver, grafikk og tekst for å skape ditt personlige monogram. Du kan også laste opp egen logo/bilde eller ferdig monogram om du har det allerede.

Preg personlig monogram inni papir. Populært for blant annet for merking av invitasjoner, program og servietter til bryllup.

Et pregestempel lager flotte pregetrykk i alle typer papir

Et pregestempel lager flotte pregetrykk i papir, særlig populært er det å prege invitasjoner, bordkort osv i forbindelse med bryllup.

Trenger du hjelp til å bestille monogramstempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger, legg ved evt. logofil og send bestillingen til post@foldal.no.