Du har ingen varer i handlekurven.

Stempel med personlig monogram

Stempel med personlig monogram. For stempling av kort og invitasjoner, program og servietter til bryllup. Og mye mer.

Gi en elegant touch til brullypet med ditt personlige mongram-stempel

Skal dere gifte dere i år? Gjør den store dagen komplett med et egetdesignet monogram! Personlig stempel gir en eksklusiv touch på bryllupsinvitasjoner, servietter, hefter, program og takkekort osv. Vi har tradisjonelle stempler i flott trefinish som brukes med stempelputer i ulike farger, og vi har pregestempler som lager flotte pregetrykk i alle typer papir. Gjør bryllupet enda mer uforglemmelig med ditt eget personlige monogram!

Lag ditt ditt eget monogram

På vår nettside kan du designe ditt eget personlige monogram direkte i nettleservinduet. Velg skrifttype, legg til elementer som hjerter, navn og bryllupsdato. Du kan også laste opp egen grafikk-fil dersom du allerede har et monogram.

Velg ønsket mal for stempel:
Filter
elementer per side
Fint monogram for bryllup og store anledninger. Lages med brudeparets initialer og dekorativ ramme. Stempelet brukes på en stempelpute i valgfri farge, for stempling av innbydelser, bryllupsprogram, papirservietter, takkekort osv. Individuelle tilpasninger som å endre bokstaver og skrifttype kan gjøres før bestilling.
kr 450,-
Stempel som kan brukes på hvilken som helst stempelpute. Lag med navn og hjerter i ønsket utforming. Populært til bryllup og små og store anledninger.
kr 338,-
Klassisk stempel i tre utførelse med hjerter, navn og teksten laget av. For stempling av kort og alt annet du har laget. Stempelet kan brukes alle vanlige stempelputer. Lag ditt personlige stempel, utseende kan tilpasses.
kr 363,-
Stempelet lages med personlig motiv, tekst og utførelse. Dette kan du endre før bestilling. Stempelet kan brukes sammen med valgfri stempelpute i ønsket farge.
kr 450,-
Monogramstempel for bryllup. Med et personlig monogram/stempel gir et unikt og personlig preg til ditt bryllup og dine bryllupsinvitasjoner. Du kan stemple alt av papir, det være seg bryllupsinvitasjoner, bordkort, bryllupsprogram og det du måtte ønske. Stempelet har sirkel med greiner og blader som dekor, og lages med deres initialer.
kr 363,-
Lakksignet for å merke bryllupsinvitasjoner. Med en signet lager du flotte pregetrykk i smeltet voks/lakk. Et personlig monogram/stempel gir et unikt og personlig preg til ditt bryllup og dine bryllupsinvitasjoner. Lages med deres initialer.
kr 2 488,-
Fint monogram for bryllup og store anledninger. Lages med brudeparets initialer og dekorativ ramme. Lag flotte pregetrykk i innbydelser, bryllupsprogram, papirservietter, takkekort osv. Individuelle tilpasninger som å endre bokstaver og skrifttype kan gjøres før bestilling.
kr 1 244,-
Pregestempel for bryllup, med personlig monogram. Med et pregestempel lager du flotte pregetrykk på alle typer papir, som bryllupsinvitasjoner, bordkort, bryllupsprogram og mer. Et personlig monogram/stempel gir et unikt og personlig preg til ditt bryllup og dine bryllupsinvitasjoner. Lages med deres initialer.
kr 931,-
Personlig stempel i flott trefinish for bruk valgfri stempelpute. Lages med egen tekst eller logomotiv.
kr 450,-
kr 363,-
kr 338,-
kr 450,-
kr 363,-
kr 563,-
kr 600,-
kr 600,-
kr 438,-
kr 363,-

Velg en av stempeltypene ovenfor og prøv deg som monogramdesigner

Vår nettside gir deg muligheten til å designe ditt eget monogram direkte i nettleservinduet! Velg skrifttype, legg til elementer som hjerter og lignende som du finner i vårt logo bibliotek. Tilpass bokstaver, grafikk og tekst for å skape ditt personlige monogram. Du kan også laste opp egen logo/bilde eller ferdig monogram om du har det allerede.

Preg personlig monogram inni papir. Populært for blant annet for merking av invitasjoner, program og servietter til bryllup.

Et pregestempel lager flotte pregetrykk i alle typer papir

Et pregestempel lager flotte pregetrykk i papir, særlig populært er det å prege invitasjoner, bordkort osv i forbindelse med bryllup.

Trenger du hjelp til å bestille monogramstempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger, legg ved evt. logofil og send bestillingen til post@foldal.no.