Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt og skiltprodukter

Alt av skilt til bedrift og privat

Vi kan skiltproduksjon, og tilbyr det meste innen skilting. Vi produserer skilt i våre egne lokaler med god kontroll på kvalitet, levering og ikke minst mulighet for tilpassede skilt etter kundens ønsker.

Kjøp skilt raskt og enkelt på nett

Velg et standard skilt eller tilpass ditt helt eget skiltdesign i nettbutikken. Vi kan også tilpasse skiltene for deg, send oss en epost med dine ønsker så lager vi utkast og pristilbud.

Velg skilt-kategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Gult varselskilt som kan bestilles med tilpasset tekst og faresymbol. Velg mellom ferdige skiltmaler eller lag ditt eget varselskilt etter ditt behov.
Fra kr 200,-
Pene dørskilt i værbestandig akryl, i frostet og flere andre farger. Velg blant mange populære skiltmaler eller lag familiens helt eget, koselige skiltdesign. Tilpass størrelse og utseende.
Fra kr 425,-
Navneskilt med logotrykk i farger. Leveres med nål eller magnetfeste. Logomotiv trykkes i klare skarpe farger som gir flotte navneskilt i høy kvalitet som virkelig ser bra ut!
Fra kr 135,-
Populære skilt for kontor og firmalokaler. Kan brukes både innendørs og ute. Produseres med fargetrykk, firmalogo og tilpasset tekst/motiv etter ditt ønske. Mange størrelser og farger, mest populært er frostet og klar akryl.
Fra kr 425,-
Navneskilt med logotrykk og utbyttbar navnelapp. Print ut og sett inn navn selv. Det gjør at skiltene kan gjenbrukes mange ganger, en veldig enkel og smart løsning for firma som har mange nyansettelser. Navneskiltene leveres med nål eller magnetfeste, og logotrykk i farger.
Fra kr 148,-
For deg som ønsker parkeringsskilt med egendefinert tekst eller tilpasset plassering av symboler og piler. Velg blant standard skiltmaler og rediger disse slik at du får et parkeringsskilt som passer akkurat til ditt behov.
Fra kr 369,-
Etterlysende/selvlysende nødskilt som viser nærmeste nødutgang.
Fra kr 300,-
Flotte bordskilt i akryl og metall, trykkes med tekst, firmalogo eller annet motiv etter ditt ønske. Populære og pene bordskilt for kontor, resepsjon og skranke.
Fra kr 363,-
Dørskilt som er helt gjennomsiktig som glass. Tilpass ditt helt eget dørskilt med skrittype, navn, figurer og dekor slik du ønsker det.
Fra kr 425,-
Dørskilt i svart akryl. Et svart dørskilt gir god kontrast på en hvit vegg, og er også en super ide for deg som vil matche andre svarte detaljer på huset eller ved inngangspartiet. Velg mellom mange populære skiltmaler, tilpass størrelse og utseende på ditt skilt.
Fra kr 425,-
Pene kvalitetsdørskilt i frostet akryl levert ferdig i gaveeske. Et skilt med personlig motiv er den perfekte innflyttingsgave, eller julegave.
Fra kr 650,-
Graverte navneskilt med nål eller magnetfeste. Tekst og logo graveres inn, noe som gir overlegen holderbarhet. For deg som ikke trenger fargetrykk så får du her tilsvarende navneskilt til en billigere pris.
Fra kr 100,-
Skyvbart dørskilt med ledig/opptatt og egendefinert tekst som står fast. Det kan være navn og tittel, eller den teksten du ønsker.
Fra kr 488,-
Gravert skilt i slitesterk kvalitet med praktisk klemmefeste som enkelt klypes fast på skjortekrage eller lommekant på en sykepleieruniform eller en legefrakk. Et populært valg for sykepleiere og helsefagarbeidere på sykehus og sykehjem. Brukes også i butikk og servicefag. Sitter godt, enkel å feste enkel å ta av.
Fra kr 130,-
Navneskilt med integrert penneholder for 3 penner. Et godt valg for sykepleiere og helsefagarbeidere som ønsker skilt og penneholder i ett til en rimelig pris.
Fra kr 144,-
Akryskilt med utbyttbar tekst. Disse skiltene er perfekt for kontorer og firma med behov for regelmessige endringer av skilt. Budskapet skriver du ut på egen printer. Rimelig og praktisk!
Fra kr 425,-
Skilt du trenger for å informere om påbud og regler som gjelder på arbeidsplassen. Lages med tilpasset tekst og symbol for aktuelle påbud. Blå skiltfarge. Velg mellom ferdige skiltmaler eller lag ditt eget varselskilt etter ditt behov.
Fra kr 200,-
God og prisgunstig plakatramme for butikker og kontor. Sett inn eget ark/plakat på sekunder. Du får et pent resultat med dinne plakatrammen i aluminium finish. Leveres i mange størrelser, tilpasset alt fra A4 ark til store plakater.
Fra kr 188,-
Enkelt og funksjonibelt ledig opptatt skilt til fast lav pris. Skiltet viser greit at lokalet er enten ledig eller opptatt.
kr 313,-
Skilt tilpasset spesielt for glassvegger i kontorlokaler. Ingen skruing, medfølgende spesialknotter og sterk 3M tape sørger for at skiltet sitter sikkert på glass, metall og andre glatte flater.
Fra kr 669,-

Trenger du hjelp til å bestille riktig skilt? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket type skilt for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.