Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Dørskilt med ringeknapp. Rediger malen og lag familiens helt personlige skilt
  613

  Skilt med ringeknapp

  Størrelse: 98x145mm
  Dørskilt med ringeknapp. Rediger malen og lag familiens helt personlige skilt
  780,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Dørskilt med kablet ringeknapp

  For kablet ringesystem. Bytt ut din gamle ringeknapp og koble skiltet til eksisterende ringesystem.

  Lettmontert dørklokkeskilt med råstilig og moderne utseende. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i akryl/plexiglass med avstandsknotter i rustfritt metall og integrert Spore True kvalitets-ringeknapp i aluminium med stilig og praktisk LED-belysning.

  • Kablet ringeknapp i aluminium med LED belysning.
  • 5mm tykk værbestandig akryl/pleksiglass som ikke falmer. Sotet akryl med 10% lysgjennomslipp.
  • Kvalitetsknotter i rustfritt metall
  • Skruer til montering følger med

  Enkel montering: Ringeknappen fra den anerkjente amerikanske produsenten Spore fungerer akkurat som en helt vanlig kablet ringeknapp med lys. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med. LED-belysningen er avhengig av at du har en standard ringetrafo/transformator på mellom 8 og 16v.

  Utbyttbar skiltplate. Akrylplaten er utbyttbar, så om det senere blir nødvendig for deg å endre på skiltet så er det både enkelt og billig. Bestill en ny plate og bruk eksisterende skruer og ringeknapp. Disse er i rustfritt metall og aluminium, holdbar kvalitet som varer i år etter år.

  Hurtig levering: Vår leveringstid er normalt kun 1 dag + postgang.

  Tips: Legg til en kommentar dersom du ønsker våre grafikere skal endre eller tilpasse designet manuelt i etterkant. Har du logofiler som ikke støttes av forhåndsvisningen, så ettersend disse og vi vil sørge for et optimalt resultat.