Totalt
  Vis handlekurv

  Valgt kategori: ISPM 15 / IPPC merking

  
IPPC-merking med stempel eller svijern

  Godkjent IPPC-merking av paller og treemballasje

  For riktig merking av ISPM 15 godkjent treemballasje anbefaler vi svijern, eller stempel i kombinasjon med vannfast spesialfarge for trevirke. Begge deler gir permanent merking på treverk. Perfekt for stempling av paller, pallekarmer og annen produksjon av varmebehandlet treemballasje der Mattilsynet krever ISPM 15 godkjent merking.

  Stempel eller svijern

  Bruker du stempel er det viktig at materialet er tørt slik at fargen får tørke. Trevirket må også være høvlet og helst fritt for ujevnheter. Bruker du svijern er ikke dette like viktig. Mer informasjon om svijern / brennjern. Se her for mer informasjon om vannfast blekk og stempel.

  Størrelse på svitrykk / stempeltrykk. Standard størrelse på svitrykk/stempeltrykk er normalt 90x40mm. Men vi kan tilpasse dersom du har behov for en annen størrelse for at trykket skal passe på området du skal merke.

  For å bestille, velg redigerbar mal:

  Elektrisk svijern, 400w
  90x40mm
  3920,-
  Stempel for IPPC merking
  90x40mm
  630,-
  Stempel for IPPC merking
  120x60mm
  890,-
  Merk at vi er pålagt å lage alle svijern og stempler ihht. retningslinjene beskrevet i ISPM 15 standarden. En del tilpassninger kan gjøres, men radikal endring av layout er ikke tillatt. F.eks. kan man ikke bruke firmalogo på disse stemplene. Gjør også oppmerksom på at vi kun produserer til firmaer som har ISPM 15 godkjenning fra Mattilsynet.
   
  Svi på 1-2-3, så enkelt er det:
  1. Plugg svijernet i en stikkontakt (evt. i en spenningsregulator om du har)
  2. Vent noen minutter til elementet er varmt.
  3. Du er klar til å svi!
  OBS! Det finnes ikke svijern med innebygd styrkeregulering, så derfor anbefaler vi at kraftige svijern på 400w eller mer brukes sammen med en spenningsregulator. Dette for å hindre at varmeelementet overopphetes og kortslutter. Elementet kan byttes, men det beste er selvsagt å unngå driftsstans. Alternativt kan du dra ut støpselet med jevne mellomrom for å hindre overdreven varmeutvikling. Ikke la svijernet være tilkoblet mer enn 30 minutter av gangen uten bruk av regulator. 
   

  Trenger du hjelp til å bestille det du trenger for merking av treverk? Ring 700 65500 nå!

  For å bestille i nettbutikken trykker du først på en av de redigerbare malene på denne siden. Da kommer du til editoren der du kan endre tekst, layout, størrelse, laste opp egen logo og gjøre alle de tilpasninger du måtte ønske. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.