Totalt
  Vis handlekurv
  Foldal Stempel Designmal - Mal på skilt med trådløs ringeklokke
  1801

  Dørskilt med trådløs ringeklokke

  Størrelse: 98x145mm
  Mal på skilt med trådløs ringeklokke
  1038,-
  Husk: Du kan endre tekst, layout og størrelse før bestilling.
  Varebeskrivelse
  Varebeskrivelse

  Dørskilt med trådløs ringeklokke

  Dørskilt med trådløs ringknapp

  Skiltet kommer komplett med trådløs ringeknapp og innedel fra annerkjente Honneywell (tidl. Friedland). Ringeknappen har LED bekreftelseslys og trådløs rekkevidde på inntil 200m. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design!

  Enkel montering

  Trådløs ringeklokke er det enkleste for deg som ikke har ringekabler i veggen og ikke ønsker å legge opp dette. Med dette populære skiltet får du enkel installering, både ringeklokke og dørskilt er i boks på 1-2-3.

  • Dørskilt i 5mm tykk værbestandig akryl/pleksiglass som ikke falmer
  • Komplett med trådløs ringeknapp og innedel/ringeklokke
  • Ekstra ringeknapp (avlang) følger med
  • Velg mellom standard frostet akryl og ekstra frostet, klar/gjennomsiktig, SORT, GRÅ, LILLA, RØD eller ROSA
  • Alle skiltfarger har lysgjennomslipp, noe som gir virkelig liv i skiltet i forhold til et helt matt materiale
  • Skiltet lages med personlig motiv, tekst og grafikk
  • Fargetrykk og foto/bilde er mulig
  • Avstandsknotter i rustfritt stål og skruer til montering følger med
  • Batterier og alt av festemateriell følger med

  Mange muligheter med trådløs ringeklokke og ringeknapp

  Ringeklokken fra annerkjente Honneywell (tidl. Friedland) har mange smarte funksjoner og samtidig enkel og pålitelig. Alt av festemateriell følger med og du er klar på få minutter.

  Ringeklokken har krystallklar lyd med volumkontroll og 6 valgfrie ringetoner inkludert tradisjonell ding-dong (Hør alle 6 ringetoner her). Den har også LED strobelys på toppen av mottakeren som gir deg visuell beskjed når noen ringer på. Både lyd og lys kan skrus av/på. Å kunne skru av lyd er nyttig når du vil slappe av eller har hund som reager på ringeklokker.

  Ringeknappen har også en "secret knock" funksjon (spiller av en annen ringetone) slik at du vet at det er et familiemedlem eller bekjent på døren.

  Med Honeywell er det mulig å koble sammen flere ringeknapper og ringeklokker. Du kan koble en ringeknapp mot flere ringklokker og plassere disse på forskjellige steder i huset. Og du kan koble flere ringeknapper til samme ringeklokke, praktisk om du har flere innganger.

  Utbyttbar skiltplate

  At skiltplaten er utbyttbar gjør det enkelt og billig for deg å endre på skiltet om det skulle bli nødvendig etter hvert. Bestill ny plate og bruk eksisterende skruer og ringeknapp. Disse er i rustfritt metall og aluminium, holdbar kvalitet som varer i år etter år.

  Hurtig levering: Vår leveringstid er normalt kun 1 dag + postgang.

  Skiltfarger: Vi har 8 forskjellige skiltfarger. Mest populær er standard frostet. Den er delvis gjennomsiktig og gir et flott resultat på alle lyse vegger. Har du mørk vegg? Da anbefales ekstra frosting eller et av de fargede skiltene. Disse er ikke like gjennomsiktige, og dermed får tekst/grafikk god kontrast mot bakgrunnen.

  Skiltfarge endrer du ved å trykke på knappen "Farge" rett under skiltdesignet.

  Skiltfarger akryl