Du har ingen varer i handlekurven.

Privatrettslige skilt parkering og uteområde

Info, forbud- og parkeringsskilt for borettslag og sameier

Vi hjelper deg med skilting av fellesarealer, uteområder, parkeringsanlegg og innendørs i bygningen. Når borettslaget vedtar at et påbud eller forbud skal gjelde, så er det avgjørende at dette følges opp med riktig skilting.

Velg standard eller tilpasset skilt

Velg et av mange standard skilt eller et tilpasset skilt med tekst for ditt borettslag/sameie. Tekst og motiv tilpasser du enkelt i nettbutikken. Vi kan også tilpasse skiltene for deg, send oss en epost med dine ønsker så lager vi utkast og pristilbud.

Se utvalget info, forbud- og parkeringsskilt her.

Filter
For deg som ønsker parkeringsskilt med egendefinert tekst eller tilpasset plassering av symboler og piler. Velg blant standard skiltmaler og rediger disse slik at du får et parkeringsskilt som passer akkurat til ditt behov.
Fra kr 369,-
Parkering reservert skilt med valgfri tekst. Du kan tilpasse skilt-tekst og utseende etter ditt behov. Malen har teksten RESERVERT og plass til å sette inn navn på firma eller foretak som parkeringsplassene er reservert for. Skiltet har også pil begge veier som markerer at reservasjonen gjelder flere parkeringsplasser. Du kan endre om du ønsker pil til både høyre og venstre, eller bare 1 pil. Størrelse og farge kan også endres. Dette tilpasser du i skiltdesigneren. Velg mellom blått, svart, hvitt, rødt eller gult skilt. På forespørsel kan vi også levere andre størrelser og farger utover standardvalgene
kr 619,-
Skilt for privat parkering som viser at bil blir tauet bort ved ulovlig parkering. Skiltet lages med din tekst. Skiltet har sort farge i tråd med regler for bruk av privatsrettslige skilt.
kr 994,-

Store rabatter på skilt til ditt borettslag eller sameie

Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille riktige skilt til ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.