Du har ingen varer i handlekurven.

Praktiske stempler for bedrifter

Filter
elementer per side
Stempel med teksten: OBS! Vi har nytt kontonummer. For stempling faktuarer. Unngå problem ved gjøre kundene din oppmerksomme på nytt kontonummer. Du kan endre tekst og utseende på stempelet før bestilling.
kr 450,-
Stempel for å stemple avsender på baksiden av brev, post og pakker. Teksten AVSENDER og avsenders adresse stemples med store tydelige bokstaver for god lesbarhet. Riktig merking med stempel sørger for at brev og pakker blir returnert til avsender og ikke forsvinner.
kr 500,-
Datostempel som brukes av gartnerier for rask og enkel merking av emballasjen til grønnsaker og frukt. Du kan stemple på etiketten eller direkte på pappkassen. Kan også brukes på trekasse (må være høvlet tre). Stempelet har justerbar dato og fast tekst som du bestemmer. Standard tekst inkluderer navn på gartneri og type grønnsak (f.eks. agurk, tomat, grønnkål eller spinat) og antall. Det er også mulig å legge til vekt/størrelse om behov. Om grønnsaken er økologisk så bør også det stå på stempelet. Du kan endre til en større stempelmodell dersom du har behov for mer tekst. Ønsker du at vi hjelper deg med utformingen, send en forespørsel til post@foldal.no med ønske/forklaring, så tilpasser vi utformingen slik det passer gartneriets behov.
kr 944,-
EFTA stempel. Ovalt merke med opplysninger om stat, godkjenningsnummer og EFTA. Stempelet lages med eget godkjenningsnummer så husk å legge inn riktig nummer ved bestilling. Stempelstørrelsen er liten og tilpasset formålet. OBS! EFTA stempler lages kun til godkjente virksomheter.
kr 377,- kr 444,-
Godkjent stempel for statsautorisert translatør / oversetter. Stemplet lages med teksten Statsautorisert translatør, ditt navn og språk som du har bevilling for. Stempelet kan lages med tekst på andre språk enn norsk, for eksempel engelsk (Government authorised translator). NB: Det er strenge krav til hvem som kan få et translatørstempel. Derfor trenger vi kopi av din translatør bevilling før vi kan sette stempelet i produksjon, gyldig bevilling kan ettersendes pr. mail.
kr 675,- kr 794,-
Standard stempel med teksten AS BUILT i rød farge.
kr 377,- kr 444,-
Har du nytt kontonummer? Har du endret kontonummer bør du gjøre dine forbindelser oppmerksom på dette. Du sparer raskt inn hele stempelet ved å unngå feilinnbetalinger som er tidkrevende å rette opp. Til denne bruken er et stempel helt ideelt! I tillegg til å stemple fakturaer kan du også raskt og enkelt stemple restopplag av gamle brevark og lignende som fortsatt har ditt gamle kontonummer.
kr 377,- kr 444,-
Rundt stempel med justerbar dato som kan stilles fra dag til dag. Lages med din tekst, som firmanavn, adresse og telefon.
kr 731,-
Stempel med tekst UTGÅTT i store bokstaver. Sort, blå, rød eller grønn farge. Du kan tilpasse størrelse, farge og tekst etter behov.
kr 377,- kr 444,-
Stempel med tekst UTLEVERT i store tydelige bokstaver. For stempling av pakksedler og lignende, f.eks. for å tydeliggjøre at varer er utlevert. Valgfri farge på stempeltrykket: Sort, blå, rød eller grønn farge.
kr 478,- kr 563,-
Stempel med teksten BETALT i store bokstaver. Valgfri farge på stempeltrykket: Sort, blå, rød eller grønn farge.
kr 377,- kr 444,-
Stempel med tekst "Ikke godkjent" i store tydelige bokstaver i rød farge. Praktisk stempel for papir og dokumenter.
kr 595,- kr 700,-
Stempel med tekst "Godkjent" i store tydelige bokstaver i grønn farge. Praktisk stempel for papir og dokumenter.
kr 595,- kr 700,-
Stempel for papir og dokumenter som skal makuleres. Stempelet har tekst "Makulert" i store tydelige bokstaver i rød farge. Du kan gjøre tilpasninger før bestilling.
kr 595,- kr 700,-
Rundt stempel for kvalitets inspektør, med avkryssningsbokser for Reviewed og Witnessed. Lages med valgfri tekst som firmanavn eller annen tekst.
kr 526,- kr 619,-