Du har ingen varer i handlekurven.

Morsomme dørskilt

Morsomme dørskilt, bestill med egen tekst. Mange morsomme skilt, som "Her bor familien gal" eller "Rop ding dong høyt, ringeklokke har gått til helvete"
Morsomme dørskilt. Mange morsomme skilt, som "Her bor en sykepleier med sin faste pasient", eller skilt med tekst "Er vi ikke hjemme så er vi på en eller annen topptur"

Morsomme dørskilt

Skap god stemning med en morsom vri på dørskiltet ditt. Tross alt, når gjester kommer på besøk er skiltet det første de ser. Legg lista og briljer med humor allerede før du åpner døra, det blir garantert lagt merke til. Livet er for kort for kjedelige dørskilt!

Gi et morsomt skilt som gave

Morsomme skilt er også perfekt som gave. Ingenting slår en morsom gave som på samme tid er praktisk.

Alle skiltmaler er redigerbare, tilpass eller lag ditt eget skilt nå. Slipp humoristen i deg løs!

Velg skiltmal:
Filter
elementer per side
Rediger og tilpass logo og tekst.
kr 300,-
Koselig dørskilt med kablet ringeknapp og personlig motiv. Bruk malen eller lag ditt eget design. Både skilt og ringeknapp er lettmontert ,med et råstilig og moderne utseende. Bytt ut din gamle ringeknapp og koble skiltet til eksisterende ringesystem. Skiltet produseres i akryl, og med knotter i rustfritt metall. Leveres med tilpasset tekst og design. Velg mellom standard frostet akryl og ekstra frostet, klar/gjennomsiktig, sort, grå lilla, rød eller rosa.
kr 1 135,-
kr 998,-
Skiltet har kablet ringeknapp, kobles til eksisterende ledninger i veggen om du har ringeklokke fra før. Du kan tilpasse tekst og layout før bestilling.
kr 1 135,-
Morsomt dørskilt for deg som jobber innen økonomi, med teksten: "Her bor en økonom med sin største utgift". Du kan endre teksten til regnskapsfører, revisor, investor eller det som måtte passe best. Da får du et artig dørskilt med en personlig vri og en dæsj uhøytidlig humor. Tilpass skiltet med egen tekst. I skiltdesigneren kan du endre navn og tilpasse skrifttype og utforming slik at du får akkurat det skiltet du har drømt om. Du kan velge om du ønsker et enkelt skilt med bare etternavn, eller ta med alle navn i husstanden inkludert navn på barn og kjæledyr.
kr 561,-
Har du høns og uhøytidlig humor så er dette det perfekte dørskiltet for deg! Med teksten: "Her bor en bonde med favoritthøna si, og sine dyrebare kyllinger".

Tilpass skiltet med egen tekst. I skiltdesigneren kan du endre navn og tilpasse skrifttype og utforming. Er du ikke bonde men driver med høner på hobbybasis så er det bare å tilpasse teksten til det som passer best for dere. Om dere har flere barn kan du legge til navnene deres, eller du kan velge å bruke bare etternavnet.

kr 561,-
Morsomt skilt med teksten: Vi kjøper ikke på døra, hverken alarm eller plass i himmelen. Skaff deg et meningsfylt liv og slutt å plage andre.
kr 231,-
Morsomt dørskilt som holder plagsomme dørselgere unna, og samtidig gir alle andre en god latter! :) Du kan legge inn eget mobilnummer for vipps, og også endre annen tekst om ønskelig. Skiltet har som utgangspunkt følgende tekst: DØRSELGERE Vi kjøper IKKE på døra, hverken strøm, alarm eller plass i himmelen. Til deg som likevel insisterer på å plage oss med religiøse forkynnelser eller salgsvås, kan vippse 500,- FØR du ringer på. VIPPS Tlf 91 00 00 00 (sett inn ditt eget telefonnummer her) Ps. Dra heller til naboen, de kjøper alt."
kr 494,-

Tilpass tekst og utseende på ditt skilt

På denne siden finner du mange eksempler på dørskilt humor. Du kan endre tekst og layout før bestilling, tilpass en av skiltmalene eller lag ditt helt eget morsomme skilt. Legg til morsomme figurer og bilder. La humoristen i deg slippe løs!

Dørskilt i akryl/plexi med ditt foto. Last opp ditt eget foto som trykkes på skiltet

Dørskilt med ditt eget foto som bakgrunn

Har du et morsomt eller koselig foto av familien? Bruk bildet som bakgrunn, for et ekstra personlig og flott dørskilt. Vi trykker bilder i fullfarge/cmyk kvalitet. Gå til bestillingsside[LINK HER] nå, last opp ditt foto og tilpass tekst og fonter slik du ønsker dørskiltet skal se ut. Så ordner vi resten og du mottar ditt nye skilt i posten om få dager.

Dørskilt med Spore ringeknapp.

Dørskilt og ringeknapp i ett

Kombiner dørskilt og ringeklokke på en elegant måte. Dørskilt med den meget flotte ringeknappen Spore True. Kablet ringeknapp med led belysning, kobles rett på eksisterende ledninger om du har ringeknapp fra før. Enkelt og greit!

Trenger du hjelp til å bestille dørskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken, velg først en av de redigerbare malene på denne siden, deretter kan du tilpasse tekst, logo og layout som du vil. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.