Du har ingen varer i handlekurven.

Graderingsstempler

Stempler for merking av sikkerhetsgradert informasjon

Vi produserer stempler for riktig merking av sikkerhetsgraderte dokumenter og informasjon. Sikkerhetsgradert informasjon skal merkes med bakgrunn i sikkerhetsloven § 5-3, og det gjør du enklest med et stempel.

Du kan bestille graderingsstempler i nettbutikken (med EHF faktura) eller om ønskelig kan du også bestille via innkjøpsordre eller epost. Ved større antall stempler, be om pristilbud.

Velg ønsket stempel for gradering:
Filter
elementer per side
Stempel med teksten BEGRENSET og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter.
kr 613,-
Stempel med teksten BEGRENSET PERSONKONTROLL og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter underlagt personkontroll.
kr 613,-
Stempel med teksten HEMMELIG og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter.
kr 613,-
Stempel med teksten KONFIDENSIELT og henvisning til aktuelle paragrafer i sikkerhetsloven og offentleglova. Stempel for bruk til stempling av sikkerhetsgraderte dokumenter.
kr 613,-

Stempler med fortrolig og unntatt offentlighet

Vi har komplett utvalg graderingsstempler. På denne siden finner du stemplene som er omfattet av siste lovendring, men vi har også alle andre stempler som brukes til sikkherhetsgradering. Som stempler med FORTROLIG, UNNTATT OFFENTLIGHET og mer. Trenger du slike graderingstempler? Ta kontakt så hjelper vi deg, vi har komplett utvalg med alle godkjente graderingsstempler.

Trenger du hjelp til å bestille stempel for gradering? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken velg ønsket stempel og gå videre til kassen. Vi tilbyr faktura, både pdf og EHF.

Ikke alle stempler ligger ute i nettbutikken. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.