Du har ingen varer i handlekurven.

Etterlysende skilt for nødutganger

Etterlysende skilt for nødutgang og rømningsveier

Selvlysende skilt for nødutgang og rømningsveier

Alt du trenger for godkjent merking av nødutganger, rømningsveier og førstehjelp. Etterlysende skilt i høy kvalitet med høy luminans og varighet. Raskt og rimelig tilsendt.

Skilt i god kvalitet prodsert etter gjeldende krav

Vi produserer nødskilt i høy kvalitet med en luminans som er mange ganger myndighetenes krav. Med den ideelle kombinasjonen av lang holdbarhet og høy lysstyrke kan du være sikker på at du får skilt som gjør jobben i en nødsituasjon. Skiltene produseres ihht. ISO 16069. Vi har alle standard godkjente symboler.

Velg ønsket skilt:
Filter
elementer per side
Etterlysende nødutgang skilt som viser rømningsvei ut vindu og ned brannstige.
Fra kr 244,-
Etterlysende/selvlysende nødskilt som står ut fra veggen og er synlig fra begge retninger. For skilting av trapp som kan brukes som nødutgang/rømingsvei ut av bygningen.
kr 494,-
Etterlysende/selvlysende nødutgangskilt som står ut fra veggen og er synlig fra begge retninger. Skiltet viser plassering av nødutgang / rømningsvei.
kr 494,-
Etterlysende/selvlysende nødskilt med med pil som viser retning. Skiltet kan snus alle veier så pilen peker i ønsket retning.
Fra kr 244,-
Etterlysende/selvlysende nødskilt med med pil som viser retning. Skiltet kan snus alle veier så pilen peker i ønsket retning.
Fra kr 244,-
Etterlysende/selvlysende nødskilt som viser nærmeste rømningsvei, og samtidig informerer om at rømningsvei ikke må blokkeres men holdes fri.
Fra kr 300,-
Skilt for førstehjelp, skiltet står ut fra veggen og er synlig fra begge retninger. Etterlysende/selvlysende nødskilt prodsert etter gjeldende krav.
Fra kr 494,-

Hva kreves av et nødskilt?

Skilt for nødutgang og rømningsveier er lett gjennkjennelige skilt som i alle tenkte nødsituasjoner skal kunne lede publikum i riktig retning til en trygg vei ut av bygningen. Nødskilt brukes også til å markere plassering av kritisk utstyr som førstehjelp og hjertestarter. Skiltene har grønn farge og er etterlysende. Med etterlysende menes at skiltene lyser i mørket når strømmen går, kravet er 60 minutter. Våre skilt produseres i et selvlysende materiale av høyeste kvalitet som gir en lysstyrke mange ganger dette kravet.

Store rabatter ved mange skilt

Skal du bestille mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!

Trenger du hjelp til å bestille nødutgang- og rømningsskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.